Siemano,chcem się zapytać czy każda konsola z wgranym SOFT 5.50 GEN-D3 jest to wgrane na stałe(Czyli na baterie) ?Bo nie chcem kupić konsoli np z karta 1gb a soft jest nagrany na kartę.I dlatego chcem się dowiedzieć czy śmiało mogę kupować konsolę z SOFT 5.50 GEN-D3.
Psp-soft 5.50 gen-d3
bez obrazy co ty gadasz jak na baterie.. gen jest to modyfikowany soft ... na stale niewiadomo jakie to jest psp 3004? 2004??
musisz napisac cokolwiek o tym psp
Mi chodzi o konsolę 2004 napewno nie 3000+.No mi chodzi o to że czasami soft nie jest zainstalowany na stałe i czy wersja softa którą podałem jest zawsze zainstalowana na stale czy jak wejmę kartę to wyparuję,bo chcem mieć tak że mogę zmieniać karty i żeby potem sof nie znikł.
Soft jest na PSP, ja mam 4 karty, które ciągle zmieniam, więc... Zależy też co rozumiesz pisząc stale wgrane. Ja na PSP przerobionej baterii nie mam, a cisnę na 5.50 gen-d3 z patchem prome, ale jest to PSP Fat (1004). W przypadku nowszych musisz mieć baterię bądź ChickHEN'a.
Siemano,chcem się zapytać czy każda konsola z wgranym SOFT 5.50 GEN-D3 jest to wgrane na stałe(Czyli na baterie) ?Bo nie chcem kupić konsoli np z karta 1gb a soft jest nagrany na kartę.I dlatego chcem się dowiedzieć czy śmiało mogę kupować konsolę z SOFT 5.50 GEN-D3.