Psp

Siemka,iż zamierzam zakupić sobię PSP.Jak widziałem nowe psp na allegro kosztuje 800 zł ale też są psp po 400 zł i mają wgrane SOFT 5.50 GEN-D3 i w tym sedno.Czy taka konsola z takim wgranym programem czyta płytki z gierkami oczywiście orginalnymi czy tylko z karty czy coś takiego ?

PS:Proszę o wytłumaczenie o co w tym wszystkim chodzi bo nie chcem kupić czegoś złego i niesprawnego...

Starsze konsole łatwiej przerobić... i wtedy konsola czyta gry z karty pamięci =) Jeśli chcesz kupić PSP starszy model to sprzedam po rozsądnej cenie ; p Pudełko, ładowarka, futerał gumowy i z materiału, oryginalne słuchawki, instrukcja. Śladu normalnego użytkowania ale jest w 100% sprawna =) dorzucę też kilka gierek tanio bo u mnie się tylko kurzy (mam jakieś 4-5 gierek w tym Tekken);P kilka razy miałem się brać żeby nowe oprogramowanie zainstalować ale brakło chęci ; p

Jeśli byłbyś zainteresowany zakupem to możemy to załatwić przez allegro.

Co do pytania to powinno normalnie czytać płytki to oprogramowanie jest tylko żeby pirackie gierki odtwarzać z karty.(tak mi się wydaje :D ale płytki na pewno będzie odtwarzać)

Jak coś to na PW pisz =)

Po prostu ten soft daje ci możliwość czytania gier z kart pamięci jak i będzie czytać ci płyty no i dzięki temu softowi i wifi masz youtube i takie tam przydatne rzeczy, a po 2 można poczytać na fotach o tym.:)

Siemka,iż zamierzam zakupić sobię PSP.Jak widziałem nowe psp na allegro kosztuje 800 zł ale też są psp po 400 zł i mają wgrane SOFT 5.50 GEN-D3 i w tym sedno.Czy taka konsola z takim wgranym programem czyta płytki z gierkami oczywiście orginalnymi czy tylko z karty czy coś takiego ?

PS:Proszę o wytłumaczenie o co w tym wszystkim chodzi bo nie chcem kupić czegoś złego i niesprawnego...