Psp

Chcę sobie kupić PSP ale nwm jaki model większość pisze w internecie, że najlepsze 3004 aczkolwiek wyczaiłem wersję e1004 slim trochę taniej.I nwm czy brać tańszą czy lepiej kupić tą PSP 3004?

Jeżeli zależy Ci na mikrofonie to psp3004 jeżeli nie potrzebujesz tego "dodatku" to kup coś z serii 2k cena dużo niższa a niczym innym się nie różni ( wersje 3k mają paski na ekranie jako hardware, poczytasz o tym na necie )

nie wiem czy jest sens kupowania konsoli psp nie lepie jakiegoś nintendo ?

@Sakret, po coś jest post o psp a nie o nintento, ponieważ on chce kupić psp :v logiczne chyba.

A co do psp jeśli masz wybierać to 1k albo 2k, wersje 1k to tylko faty jeśli chcesz coś cięższego (ja wole fata niż slima, lepiej mi leży w rękach)

jeśli decydujesz się na slima to 2k, szybciej działa, więcej opcji, ja miałem bodajże 1003 fat i spoko chodziło, tylko czasem długo wczytywało.

https://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable tu masz w tabelce opisane wszystko ze strony technicznej.

W wersji 3k są lepsze kolory, ma chyba więcej ramu co przesuwa się na szybsze wczytywanie gier. Także ja bym dopłacił do tej 3k.

A najlepiej jeśli masz 299 euro to zamów sobie pre order konsoli od Valve :)

Chcę sobie kupić PSP ale nwm jaki model większość pisze w internecie, że najlepsze 3004 aczkolwiek wyczaiłem wersję e1004 slim trochę taniej.I nwm czy brać tańszą czy lepiej kupić tą PSP 3004?