to lepsze niż firma czy hemp gru
[media=]
to lepsze niż firma czy hemp gru
[media=]
Internet huczał od tego od miesiąca, widzę, że się dopiero obudziłeś
Lepsze, ale zależy dla kogo. Ja osobiście uważam, że wszystko jest lepsze niż ten "rap", a ta piosenka rzeczywiście na długo wpada w ucho.
Grotesk - przeciez to obejrzalo dopiero 467 mln ;p
Jest jakiś zespół i nagle tak się wybija ciekawe Ale piosenka na prawde wpada w ucho nie powiem hah ponoć to jest ich powrót ale co ja tam wiem
Nie wiem co ludzie w tym widzą...
Raz przesłuchałem (jakieś 2 miesiące temu >.>) i szału nie było.
Ma w sobie to coś przez co chce się przy tym tańczyć ich Gangnam Style i śmiać się z teledysku
To jest teraz wiekszym hitem.
kolego @adii chyba jesteś niepoważny a co do gangman syle to już mi się przejadło.. za długo. Teraz czekać na następny hit sezonu...
Dla mnie bomba.Jeszcze jest fajny taki transwestyta w blond włosach i okularach ciemnych ,śpiewa coś takiego Pa,pa ,pa ,pa pa ,po.po.po ..nie pamiętam jak się nazywa.Babcia mojego kolegi mówiła ,że czasy ostateczne nadchodzą jak zobaczyła tego transwestyte ,a już wiem śpiewał papapapa po popo ,poker face coś takiego. Sarkazm mode off
Ten
gangnam style to tez jest disco polo w wykonaniu ryzy.
Oppaa Gagnam Style heyyy sexyyy ladyyy ! Bardzo fajne Po prostu piosenka w klimacie europejskim(przede wszystkim dlatego ze koleś nie wygląda jak baba) ale po azjatycku ( w tym wypadku koreańsku) dlatego taki chit ;D
słabo, to jest lepsze i nasze Polskie
Jak to słysze to od razu mi się japa cieszy xDD
słabo, to jest lepsze i nasze Polskie[media=]
haha za***iste.
To mi sie tak podobna bo ma zarąbisty bit na głosnikach 7.1 a tekstu nawet nie słucham,teledysku nie oglądam(raz obejrzalem)
To mi sie tak podobna bo ma zarąbisty bit na głosnikach 7.1 a tekstu nawet nie słucham,teledysku nie oglądam(raz obejrzalem)
jak masz wypas głośniki obadaj kawałki Die Antwoord
np:
[media=]
i
Die Antwoord- Baby's on Fire
Die Antwoord- Fatty Boom Boom
byłem na ich koncercie na heineken opener chyba w 2010, wypas kapela
to lepsze niż firma czy hemp gruNo to długo szukać nie trzeba, wszystko jest lepsze od tego.
Eh... A idźcie już z tym w...
Prawda, miesiąc temu jeszcze skakałem do tego w glanach ale ile można... Wpada w ucho ale jak dla mnie jest to utwór sezonowy.
Poczekajmy do sezonu zimowo-świątecznego a hitem znów będzie Last Christmas.