PSY - GENTLEMAN (Dragon Nest)

Poza tym zapraszam na Polski fan site, http://dragon-nest.com.pl/

taki z niego dżentelmen jak ze mnie kucyk

Najbardziej urzekł mnie zmieniony podkład ażeby jeszcze nie zostać oskarżonym o prawa autorskie.

Off-top: Pastor założył konto na forum? To niech zmieni pedalskie kuce.

Zastanawia mnie cel stworzenia tej strony, poza tym że tutaj jest dział DN'a to już jest kilka polskich stron o Dragon Nest.

Strona jest naprawdę ładna, mógłbym wręcz powiedzieć piękna, ale to nie zmienia faktu, że tak naprawdę zbyt wielu polaków nie gra w tą grę a ci którzy grają są aktywni w grze w internetach nie bardzo, więc stworzenie takiej strony (kolejnej) to raczej bezsensowne działanie. Jednak będę się temu przyglądał i życzę powodzenia :)

Najbardziej urzekł mnie zmieniony podkład ażeby jeszcze nie zostać oskarżonym o prawa autorskie.Off-top: Pastor założył konto na forum? To niech zmieni pedalskie kuce.
Odczep się od Kuców,one są sweetaśne :D

@UP - Powiedział koleś z Orkiem w avku :D

@Topic: Szału nie ma, sam podkład - tak jak Misiael napisał - zmieniony. Kogo jak kogo, ale mnie to nie kręci. To tylko moje zdanie. :)

Zastanawia mnie cel stworzenia tej strony, poza tym że tutaj jest dział DN'a to już jest kilka polskich stron o Dragon Nest.Strona jest naprawdę ładna, mógłbym wręcz powiedzieć piękna, ale to nie zmienia faktu, że tak naprawdę zbyt wielu polaków nie gra w tą grę a ci którzy grają są aktywni w grze w internetach nie bardzo, więc stworzenie takiej strony (kolejnej) to raczej bezsensowne działanie. Jednak będę się temu przyglądał i życzę powodzenia

Dzięki, może jest i kilka stron, ale w większości są pozostawione same sobie, bez aktualizacji, administracji. W Dragon Nest gra bardzo wielu Polaków, znacznie więcej niż np. w C9 Online, społeczność na pewno się powiększy kiedy dostaniemy PL wersję gry ;-)

społeczność na pewno się powiększy kiedy dostaniemy PL wersję gry ;-)

Powiększy się o dzieci które nie znają podstaw ang. Nie wydaje mi się aby jakiegoś ogarniętego gracza obchodziło czy gra jest po polsku czy po angielsku, tym bardziej, że polskie gildie są, więc nie trzeba nawet umieć pisać po ang żeby grać w DN'a.

Poza tym zapraszam na Polski fan site, http://dragon-nest.com.pl/