Pt2

witam was wlasnie zgralem PT2 i zrobilem postac maga w tej 2 rasie troche misji zrobilem poexpilem bardzo fajna grafika taka 60%bajkowa jak PW ale wiedz mam pytanie mozecie mi opisac ta gre czy dobre PvP czy slabe czy mozecie mi opisac klasy postaci?? Dziekuje

Dobre pytanie.. Tez sie z checia dowiem :D

może i dobre pytanie, ale nikt nie wie jak na nie odpowidzieć :P jak narazie :D

a moze jakas stronka PL jest na na necie nic nie moge znalesc

jak narazie żadnej dobrej strony o tej grze nie ma, bo dopiero co open beta.

Boze jaka zenujaca grafe ma to PT2... Staralem sie.. naprawde sie staralem. Ale poprostu grafa w tej grze powoduje mi o zawrot glowy. Nie nawidze grafy typu Last Chaos czy Szyja.. a w tej grze wlasnie taka jest.. na dodatek na maxa bloomowata. 2 podejscie zaliczylem i chu*** poszla DELETE do kosza :D

Boze jaka zenujaca grafe ma to PT2... Staralem sie.. naprawde sie staralem. Ale poprostu grafa w tej grze powoduje mi o zawrot glowy. Nie nawidze grafy typu Last Chaos czy Szyja.. a w tej grze wlasnie taka jest.. na dodatek na maxa bloomowata. 2 podejscie zaliczylem i chu*** poszla DELETE do kosza

widze, że mamy podobne gusty

A jest za free??? Bo jeśli tak to ja chętnie sie dowiem. Tylko czy t "PT2" o nie jest jakieś zdrobnienie??? Bo może być np.: P..... T..... 2: The ....... ......

I chętnie się dowiem stronkę.

mi sie tez cos ta gra nie przypada do gustu niewiem czemu moze przez ta grafe i malo efektywne skille :mellow: niezbyt mi sie podoba myslalem ze bedzie fajna :unsure: no coz aha gra za free

Widze, ze wielu graczy odstrasza ta grafika - mi tam ona pasuje ( bywalo gorzej ).

Postaram sie opisac w skrocie klasy Morion

Rycerz - Tak jak w kazdej grze jest to postac walczaca z bliska. Na 10 wybieramy jedna z 2 profesji - Valiant - DMG Dealer lub Paladin - Tank

Czarodziejka - Postac dystansowa, zadaje na poczatku maly DMG. Na 10 dzieli sie na priest - buffy, leczenie itd. oraz Conjurer - postac bardziej skierowana do walki

Czarodziej - Tu podobnie jak wyzej, tyle ze na 10 lvl mozna zostac Mage lub Conjurer, tylko wlasnie nie dokladnie wiem, czym to sie rozni :)

Ale mniej wiecej zarys postaci powinien byc :)

Conjurer a to nie jest czasem summoner?

dla mnie grafa moze byc ale te mobki grzybki roslinki jezus inaczej wyobrazalem se PT2

hym grafa jest spoko co do PVP jak narazie beznadziejne sa tylko specjalne mapy gdzie mozna wlaczyc PK poza nimi nie mozna ;/ jak narazie Aren tez nie widzailem mam nadzieje ze za jakis czas cos poprawia

hym grafa jest spoko co do PVP jak narazie beznadziejne sa tylko specjalne mapy gdzie mozna wlaczyc PK poza nimi nie mozna ;/ jak narazie Aren tez nie widzailem mam nadzieje ze za jakis czas cos poprawia

Buhahaha i w tym momencie Prison Tale 2 traci u mnie juz 100%... :D Stracil 70% kiedy okazalo sie ze nie ma klasy assassin/rogue :D. Ale czego sie spodziewacie. Gra jest f2p wiec nie moze byc prze boska :D.

Mnie najbardziej rozwalil smok na poczatku gry... Znaczy ten w oknie logowania... Nie wiem jaki on ma cel bycia tam... mial mnie przestraszyc?? :D Jak tak to im wyszlo... Textury tego smoka sta tragiczne :D. Ale z tego co zdazylem zakumac... System rozwoju postaci jest ciekawy.. Niestety... nie po to kupywalem kompa za 2,5k by bawic sie w gre gdzie jest nalozona plaszczyzna graficzna(bo to beszczelnie widac) a na to textury roslinek etc.

Tz mnie te grzybki , roślinki i króliczki wnerwialy ale od 2 mapy moby są noprmalne (za wyjątkiem drzewek na początlu)

Tz mnie te grzybki , roślinki i króliczki wnerwialy ale od 2 mapy moby są noprmalne (za wyjątkiem drzewek na początlu)

Ty jestes wiecznie zjarany :D dla tego podoaja ci sie te grzybki i zajace :D i STALKERZY ktorzy wygladaja jak Liche na bagnach kolo Cruma Tower w Lineage2 :D. W ogole stalker w wolnym tlumaczeniu to samotnik(a w doslownym znaczeniu natret, zboczeniec). I ta zjawa nie pasuje do stalkera :D

Jak one mają typowy ubiór zboczenća i skoncz sie czepiać bo jak zaczniemy grać w AoC to cie PK-ne :P

edit: a smok jest spoko :D

Jak one mają typowy ubiór zboczenća i skoncz sie czepiać bo jak zaczniemy grać w AoC to cie PK-ne edit: a smok jest spoko

Ten smok ma anemie :D

Bo to jest BoneDragon lub DracoLIch :D

witam was wlasnie zgralem PT2 i zrobilem postac maga w tej 2 rasie troche misji zrobilem poexpilem bardzo fajna grafika taka 60%bajkowa jak PW ale wiedz mam pytanie mozecie mi opisac ta gre czy dobre PvP czy slabe czy mozecie mi opisac klasy postaci?? Dziekuje