Publiczne serwery głosowe

Witam wszystkich graczy, nie wiedziałem gdzie to wstawić dlatego może dobrze że wybrałem ten dział gdyż ten temat dotyczy tak na prawdę wszystkich kategorii na tym forum. Chciałem wszystkim oświadczyć że posiadam serwery publicznego które stoją na francuskim serwerze dedykowanym które są hostowane przez polską firmę web4hosting.pl która daje gwarancję na serwery dedykowane/vps online w 99% dlatego na pewno nie upadniemy bo mamy podpisany umowę która daję nam gwarancję żywotności jak na razie do 5 miesięcy ( bo już upłynął 1 miesiąc). Posiadałem już wiele serwerów głosowych to możecie być pewni że zostaniecie profesionalnie obsłużeni. O to dane do naszych serwerów i zachęcamy do korzystania z nich:

TeamSpeak 3

Nazwa Serwera: FactorySpeak [ Sponsored by Web4-hosting.pl ]

Adres IP: ts.speak.web4hosting.pl lub 178.33.136.99 ( radzimy łączyć się tylko przed domenę .

Port : 9987

Sponsor : www.web4-hosting.pl

Strona domowa : W budowie

Ping : Wejdzi sam sprawdz !!

Zakładanie kanałów : Darmowe. Jeżeli chcesz założyć kanał proszę szepnąć do którego z Administracji lub wejść na kanał : "Channel Help. "

E-mail Właściciela serwera czyli mnie :D: colinek1@o2.pl

TeamSpeak 2

Nazwa Serwera: Factory Speak @web4-hosting.pl

Adres IP: 178.33.136.99

Port : 8767

Sponsor : www.web4-hosting.pl

Strona domowa : W budowie

Ping : Wejdzi sam sprawdz !!

Zakładanie kanałów : Darmowe. Jeżeli chcesz założyć kanał proszę szepnąć do któregoś z Administracji lub wejść na kanał : "Dyżurka Admina. "

E-mail Właściciela serwera czyli mnie :D: colinek1@o2.pl

Dodatkowo chciałem oświadczyć że jeżeli ktoś potrzebuje serwery VPS dzięki nam może dostać nawet do 15% zniżki dzięki naszemu kodowi promocyjnemu. Ten kod dostaną osoby które przyczynią się do rozwoju naszego serwera. Jeżeli będziemy mieć większą popularność dzięki temu będziemy posiadam następny serwer dedykowany który zapewni nam tworzenie serwerów do Gier nie tylko typu Counter Strike ale też MMORPG takich jak L2, WoW i inne . Dziękuję wszystkim za uwagę.