PUGB. Czy mój sprzęt pozwoli na cokolwiek?

System: windows 7 home premium 64 bit (6.1 kompilacja 7601)
Wersja BIOS: 13.01
Data BIOS: 08/20/13
Procesor: Intel® Core™ i3-3220 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), 3,3GHz
RAM: 8192 Mb (8GB)
DirectX: w tej chwili DirectX 11
Karta Graficzna: AMD Radeon 7700 Series (7700, NIE 7770, wiele osób to myli jak patrzę na pytania tego typu)
Mikroukład: AMD Radeon Graphics Processor (0x683D)
Przybliżona całkowita ilość pamieci karty: 4095 MB

Proszę o szybką odpowiedź, i jeśli pugb by nie wszedł zbytnio, to gra zamienna, podobna jeśli istnieje (nie, nie musicie pisać o Fortnite, mam świadomosć o jego istnieniu) I tak, znam minimalne wymagania, ale chciałbym jeszcze jakąś poradę.

Nie pozwoli ta gra jest okropnie zoptymalizowana. Polecam zacząć grać w Ring of Elysium tą grę Battle Royale stworzyła firma która zrobiła Pubg’a na telefon. Niektórzy mówią, że jest lepszą / udoskonaloną wersją Pubg’a. Narazie jest w wersji CBT (Taiwan) ale jak wyjdzie w Europie to będzie hit. Pooglądaj sobię filmiki na yt. Sam gram i daję Ci słowo, że się nie zawiedziesz :slight_smile:
https://youtu.be/FNRwj0qx8CA

Najlepiej po prostu kupić na Steamie, przetestować, a jak nie działa/tnie/laguje itp itd, to zrobić refund. Ta gra jest o tyle dziwna, że potrafi chodzić na drewnianych PC, a na kombajnach potrafi przycinać, dlatego lepiej samemu sprawdzić jak działa.

Dziękuję za odpowiedzi, pomoc i przykład podobnej gry. I tak miałem zamiar sprawdzić czy gra mi utrzyma, nie raz gry które miały wysokie wymagania lub miały opinie słabej optymalizacji… Mi zawsze było idealnie, to chyba magia mego kompa… A Ring of Elysium spróbuję. Wygląda wyśmienicie, więc w razie czego nasyci moją duszę. Thx wam.

1lajk