Punktacja MMO-Maniac na dzień 07.01.10

Zapewne nie będzie dla was niespodzianką, że na pierwszym miejscu jest Merol93 z sumą pkt równą 56.

Ogólnie wszystko prezentuje się tak:

Merol93 - 56 pkt

Taslam - 13 pkt

Brozek - 0 pkt

Dziwi mnie że tylko 3 osoby biorą udział w konkursie. Na zakończenie dodam, że 2 prace Merola nie są jeszcze ocenione, tak samo jak recenzja Aboritana.

Dajcie newsa na stronie glownej, ale takiego przyklejonego, zeby trzymal sie tam dluzej.

Trochę dziwne, że tylko tyle osób bierze udział w tym konkursie. Przecież nagrody są ciekawe. Może nikomu nie chce się tyle pisać ?? Trudno... A do kiedy trwa ten konkurs ??

Ja nie mogę dać takiego trwałego newsa na stronie z tym to do Chmarusa trzeba. Konkurs trwa do 23 stycznia 2010r.

Hmm, to moze daj zwyklego newsa, takiego przypominajacego o konkursie i info o tym, ze jeszcze mozna brac udzial. Jak napiszes, ze malo osob jest zapisanych, przez co zwieksza sie szansa na wygrana, to moze znajdzie sie wiecej chetnych.

Hehehe... sądziłem, że jestem gdzieś na samym szarym końcu, a tu taka ci niespodzianka :]

Trzeba wziąć się do roboty by to 2 miejsce utrzymać :D

Tam zmień avoritan na brozek bo odmienilem nick :P

Liczba uczestników dosyć uwłaczająca jak na taki porządny konkurs. Tutaj lenistwo, a z zewnątrz żadnego odzewu. Ktoś najwyraźniej pokpił sprawę z reklamą.

Reasumując zawody: Znacząca przewaga ilości nad jakością, czego nie pochwalam.

Jak patrzyłem na recenzje Merol'a, to zdawało mi się, że robił to nie znając za bardzo gier i na odpał, by tylko zdobyć punkty... Ja bym na Waszym miejscu zamknął konkurs, zdobył więcej chętnych, a dopiero potem znów zaczął... Bo teraz ludzie piszą tylko i wyłącznie by punkty zdobyć.. Brozek jest 3 i co? Dostanie nagrodę za miejsce 3 jeśli nikt nic nie napisze?! Oo.

Zazdrościsz? To napisz coś

Taka punktacja jak teraz jest dowodem słabej jakości prac...

Na kompie mam jeszcze punktacje z dodawanych gier :) wrzucę wieczorkiem!

@Brozek

Napisze i co? Będę na 3 miejscu!?... Totalny idiotyzm... Za mało ludzi bierze udział w tym konkursie...

Piszesz tylko i wyłącznie tak, bo jesteś na trzecim miejscu i nie chcesz stracić swojej pozycji... Myślę że nie powinieneś dostać tej nagrody za 0 pkt! Ale to moje zdanie, Jury zrobi co chce....

Moja recenzja nie jest jeszcze sprawdzona!! Czytać nie umiesz?

Zapewne nie będzie dla was niespodzianką, że na pierwszym miejscu jest Merol93 z sumą pkt równą 56.

Ogólnie wszystko prezentuje się tak:

Merol93 - 56 pkt

Taslam - 13 pkt

Brozek - 0 pkt

Dziwi mnie że tylko 3 osoby biorą udział w konkursie. Na zakończenie dodam, że 2 prace Merola nie są jeszcze ocenione, tak samo jak recenzja Aboritana.