Punkty ostrzeżeń - Pytanko?

Witam ;)

A wiec jak tylko założyłem konto na tym forum, to totalnie nie ogarniałem zasad/regulaminu i przyznaje mój błąd a co za tym idzie zebrałem trochę punktów za głupoty spam/podbijanie tematów.

Ale wracając do tematu, dziś z ciekawości kliknelem na te punkty żeby zobaczyć kiedy mi one zniknął i punkt który dostałem 05.07.14 wygasa 05.07.16... I tutaj moje pytanie czy za takie głupoty jak podbicie tematu przed upływem 72h naprawdę powinno się dostawać ten punkt na 2 lata ? Przyznam ze jak teraz przesiaduje trochę więcej na forum to razi mnie to w oczy.

Witam.

W wyniku zmiany regulaminu i drabinki kar (jakiś rok temu) wszystkie punkty otrzymuje się na 24miesiące. Teoretycznie ma to zachęcić użytkowników do refleksji nad swoim postępowaniem.

Zgodnie z nowym regulaminem można również "odrobić" karne punkty.

Pozdrawiam

Ale w czym problem? Skoro juz znasz regulamin i wiesz, czego ci nie wolno robic, no to nie zlapiesz nastepnej kary, wiec mozesz czuc sie bezpiecznie.

Zycie na krawedzi jest zawsze ciekawsze, kazdy pkt kary ma taka sama wartosc, bez wzgledu czy to przeklenstwo, czy podbijanie, wartosc ta sama i tyle samo bedzie nam przypominalo czego nie robic

Hmm, a jak jeden punkt mam na nieokreślony czas to jak się go pozbyc? :P

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Odkąd się zarejestrowałem to złapałem z 2 na starcie, potem już sobie tak leżą do teraz :D, nie żeby mi przeszkadzały.

Mi tam w niczym nie przeszkadzają :D, a złapałem chyba głównie przez podbijanie.

Hmm, a jak jeden punkt mam na nieokreślony czas to jak się go pozbyc? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

To za 2 lata od wystawienia warna piszesz do moderacji :).

Stare warny, sprzed restrukturyzacji, nie mają licznika i trzeba je usuwać ręcznie. Jeżeli się tak zdaży to piszesz do moderatota i on to załatwi.

Ja też mam warna, z 2013 roku, ale nie widzę nigdzie daty wygaśnięcia... jak mogę to sprawdzić ?

Jak sprawdzić sobie kiedy dostałem warna?

Jak sprawdzić sobie kiedy dostałem warna?

Klikasz w swoim profilu na punkty ostrzeżeń (pod avatarem). I powinno pokazać się okienko z datami otrzymania poszczególnych warnów.

Ile warnów potrzeba na bana?

Ile warnów potrzeba na bana?

Poczytać regulamin nie zaszkodzi.

6pkt - 1 dzień

8pkt - 7 dni

10pkt - 14 dni

10 < x - perm.

Witam ;)

A wiec jak tylko założyłem konto na tym forum, to totalnie nie ogarniałem zasad/regulaminu i przyznaje mój błąd a co za tym idzie zebrałem trochę punktów za głupoty spam/podbijanie tematów.

Ale wracając do tematu, dziś z ciekawości kliknelem na te punkty żeby zobaczyć kiedy mi one zniknął i punkt który dostałem 05.07.14 wygasa 05.07.16... I tutaj moje pytanie czy za takie głupoty jak podbicie tematu przed upływem 72h naprawdę powinno się dostawać ten punkt na 2 lata ? Przyznam ze jak teraz przesiaduje trochę więcej na forum to razi mnie to w oczy.