Punkty ostrzeżeń

Witam.

Ostatnio trochę mnie ponosiło i nabrałem parę punkcików. Z regulaminu wyczytałem że 10 < x to perm. I tutaj nasuwa się pytanie:

Jak mogę pozbywać się tych punktów? - znikają same po jakimś czasie, czy co?

Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni temat do takiego pytania.

mod_ico.png
Przenoszę do serwisu ~ NS

Punkty karne znikają po 2 latach, jeżeli chcesz przyspieszyć ten proces, to musisz wykazać się innowacją i twórczością. Możesz napisać poradnik, artykuł, recenzje itd oczywiście musi to mieć ręce i nogi, a także zaciekawić wybredną administracje.

Ja jestem niesamowicie wybredny. Przebija mnie tylko Dzz, który niczego nie lubi.

Dla mnie ten nowy system jest bez sensu.Zdejmowane co 2 lata? Wystarczy, że ktoś raz w miesiącu zrobi offtop czy coś takiego i zostanie zbanowany.Powinno byc tak, że ktoś popełni coś "cięższego" to dostanie perma i tyle.Warny powinn być, ale działać tak, że np. 5 warnów-2 dni bana 10 warnów-8 dni 15 warnów 16 itd.Każdemu raz na te 2 miesiące może się zdarzyć dostać warna, a czekać 2 lata na ich zdjęcie to po prostu przesada.

Punkty ostrzeżeń są usuwane po dwóch latach jak to mówicie, tak? Ale czy są usuwane usuwane czy są usuwane ale dalej je można zobaczyć w "historii"? Bo przy moim profilu nadal pokazuje 4 punkty ostrzeżeń a już minęło dawno prawie 2 i pół roku.

mod_ico.png
Zdjąłem te warny ~ blaumro

+1 warn dla mnie !

(jak bd mnie warnowac ,to mam 4 warny do usuniecia tak wiec i tak wyjde na plus .. aa ten piaty jeszcze swiezy jak buleczka z maslem to prosze go nie ruszac)

]:->

Nie wiem czy temat wciąż aktualny, ale jeśli dostane bana 24h za 6 warnów to po unbanie mi one znikną?

@UP

Nie, zostają

@UPNie, zostają

w sumie bez sensu, ale to wasze forum-wasza sprawa :D

Jest drabinka kar. Im więcej warnów (po 6) tym dłuższy ban aż do perma. Gdyby warny znikały taka drabinka nie miałaby sensu.

zeby nie robic nowego tematu, mam lacznie otrzymanych 9 warnow, 5 z nich dostalem w 2011 roku, jednak na profilu pisze, ze nadal mam 6 warnow, chociaz powinienem miec ich 4.

mod_ico.png
Już powinno być ok ~ NS
w sumie bez sensu, ale to wasze forum-wasza sprawa

Forum jest tak naprawdę Wasze, to Wy je tworzycie. Jednak by żyło się przyjemniej musimy karać tych, którzy tego nie rozumieją, więc bezsensem jest nazwanie tego systemu bezsensem skoro działa od lat.

Witam.

Ostatnio trochę mnie ponosiło i nabrałem parę punkcików. Z regulaminu wyczytałem że 10 < x to perm. I tutaj nasuwa się pytanie:

Jak mogę pozbywać się tych punktów? - znikają same po jakimś czasie, czy co?

Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni temat do takiego pytania.

mod_ico.png
Przenoszę do serwisu ~ NS