Punkty za recenzje/poradniki

Proponuję, aby za recenzje i poradniki można było otrzymywać punkty. Stworzyłby się z tego ranking najlepszych pisarzy. nie musi to być w formie wielkich zmian na forum, wystarczy założyć jeden temat i go rozwijać. To by zmotywowało ludzi dodatkowo do pisania tekstów, tylko jakie profity by mogły otrzymywać te osoby? Co o tym sądzicie?

PS: Przy okazji byłaby w takim temacie pełna lista recenzji i poradników.

A co te punkty by dały?

Gówno! (sorry, nie mogłem się powstrzymać widząc tak bezsensowną wypowiedź)

Osoba z największą liczbą punktów mogła by dostać jakiś fajny tytuł... Do tego mini ranking...

hmhmaaah? Przecie na tym forum nikt recek nie umi pisac. jak juz to poradniki :D(tak, prowokuje was korwa, jak ktos nie rozumie. bez typu ze ty w cale dobrych recek nie piszesz i ze my umiemy plx bo nikt nie umie procz redaktorow cdaction XD) Pomysl choojowy bo i tak jest za mala aktywnosc na forum zeby to wypalilo.

hmhmaaah? Przecie na tym forum nikt recek nie umi pisac. jak juz to poradniki (tak, prowokuje was korwa, jak ktos nie rozumie. bez typu ze ty w cale dobrych recek nie piszesz i ze my umiemy plx bo nikt nie umie procz redaktorow cdaction XD) Pomysl choojowy bo i tak jest za mala aktywnosc na forum zeby to wypalilo.

wezcie go k**wa stad.

(sorry, nie mogłem się powstrzymać widząc tak bezsensowną wypowiedź)

A co w mojej wypowiedzi było bezsensowne ?

Hidaneks, Hidaneks, Hidaneks zawsze coś bezsensownego dopier******...

Podobny system jest na http://muonline.org.pl/

Ludzie zaczną się bić o plusiki. Przyciągniemy tylko większą dzieciarnię niż jest teraz. A zresztą róbcie jak chcecie mnie plusik pod avkiem nie zachwyci niż wyższa ranga ,ale zauważyłem ,aby zostać moderatorem nie należy jakoś zasłużyć.

@Up

no juz nie jedz ventisa i kuboszka

Pomysł ciekawy, ale nie wiem czy wypali. Spróbować nie zaszkodzi. Z tym , ze trzeba to dobrze dopracować co i jak.

@Zooker(do twojego 1st posta)

Daj sobie może spokój. Bycie największym n00bem tego forum jest takie przyjemne? Na prawdę nie rozumiem o co Ci chodzi. Jak Ci się nie podoba to forum to nikt Cię ty nie trzyma.

@ccracked

No chłopie ty chcesz mnie obrazić czy co? Jakbyś ty zasłużył, to tez byś dostał. Kompletny brak szacunku....

Pomysl moze byc ale dopiero wtedy ludzie zaczna pisac recki czy poradniki , czemu nikt teraz tak chetnie nie pisze? ( nie mowie ze nie pisza , bo pisza ale malo kto xd)

Mi tam bez roznicy moze to byc lub nie .

Hidaneks, Hidaneks, Hidaneks zawsze coś bezsensownego dopier******...

Taki już jestem ....

:mellow:

Sam bym się nie podniecił gdybym miał jakiś kwadrat czy tam byle co....dla mnie zbędne.

rety jakie zamieszanie ten pomysł zrobił :lol:. Ale pełna lista recenzji by się z pewnością przydała i ją dlatego niedługo zrobię.

No nic nie zaszkodzi jeśli na forum zajdą jakieś zmiany nie? Rób, rób Mac :P

@ccrackedNo chłopie ty chcesz mnie obrazić czy co? Jakbyś ty zasłużył, to tez byś dostał. Kompletny brak szacunku....

Kubox ja do Ciebie kompletnie nic nie mam, Szacun . Hellem już nie jestem.

Mam nadzieję ;) - Q8A

Ja jestem na nie, bo i po co to? Ktos dostanie za recke 5 pkt i bedzie sie cieszyl, ze ma liczbe 5 przy nicku? Dla mnie zbedny bajerm ktory nie podniesie "fajnosci" tego forum.

Oczywiscie mam mal odo gadania, bo ja recek nie pisze. Jezeli spodoba sie to tym piszacym, to pewnie i przejdzie...Moje zdanie znacie xD.

Zooker, piszesz tak jakbys sam byl geniuszem pisania recek, a wszyscy wiemy, ze tak nie jest.

tylko że jak chce mi sie pisać recenzje to pisze , jestem gorszy od tych którzy piszą bo błyszczą?

@up

Nom, nie wiedziales?

@2x up

Ja jestem geniuszem sam w sobie i nikt nie musi mi tego mowic :D Opalaj sie w cieniu mojej zajebistosci.

A tak na powaznie, iChoj ze pisze Chojowe recki, ale i tak sa lepsze niz jakies 95% innych na tym forum (a raczej byly przed moja wielka szopko-crybaby-drama show ktora zebrala 100 widzow na polsacie :D)

@upNom, nie wiedziales?@2x upJa jestem geniuszem sam w sobie i nikt nie musi mi tego mowic Opalaj sie w cieniu mojej zajebistosci.A tak na powaznie, iChoj ze pisze Chojowe recki, ale i tak sa lepsze niz jakies 95% innych na tym forum (a raczej byly przed moja wielka szopko-crybaby-drama show ktora zebrala 100 widzow na polsacie )

Zooker to Shey(taki forumowicz) number 2, czyż nie?(kopia)

Co do tematu.

Ja jestem za i to można uzasadnić, i czy w ogóle jest to możliwe(zrobienie czegoś takiego).

Więc tak:

Wybierane były by tylko poradniki/recenzje/opisy które są dobre i wyczerpujące, bez zbędnych przykładów.[to moje zdanie](Bo tam jest w tej grze, a w tamtej nie ma tego, a w tej są te oba)

Punkciki... wiadomo by było, że ktoś robi COŚ dla forum, niż tylko spamuje, poza tym, jeśli są i plusiki, niech są też minusiki, które można uzbierać poprzez spam i złe zachowanie na forum(Jeśli nie wiesz co to znaczy, czytaj posty Zookera)

ale i tak sa lepsze niz jakies 95% innych na tym forum

W takim razie zyj dalej w swojej naiwnosci:P.