Puppet Nightmares

Witam,

Nie wiem, czy to w tym dziale, raczej tak, ale zobaczymy.

Chciałbym przedstawić mało znaną na polskim rynku grę MMORPG o tytule Puppet Nightmares

Co to za gra?

Hmm, nie jestemdobry w opisywaniu, jest to gra MMORPG wyróżniająca się tym, że mamy naprawdę świetną fabułę, zadania oraz bardzo głęboki jak na gry przeglądarkowe system walki.

Teraz może trochę o tej tak bardzo zachwalanej przeze mnie fabule.

Gra opowiada o chłopaku, którego ojciec jest farmerem, a matka nie żyje.

Nagle, coś dziwnego zaczyna się dziać z bratem głównego bohatera.

Więcej nie będę spojlerował, zagrajcie sami.

Grafikomani nie uświadczą tutaj cudów, ale naprawdę, warto zagrać.

Teraz taka hamska reklama

Link:

/Ciach

Niewiem

nie jeset mdobry

głęboki[...]system walki.

hamska reklama

</blockquote>

oczy bolą, serce krwawi...

Na prawdę?

Pierwsza osoba, która mi odpowiada to jakiś buraczek cebulaczek, co to niby potrafi się po polsku elokwentnie porozumiewać, a jak by się tak bliżej przyjżeć, to pewnie jego składnia i styl pisania nie przewyższa stylu i składni przeciętnego gimbbusa, ale wracając do samej gry: Grał ktoś? Ma ktoś zamiar zagrać?

Skoro piszesz reklamę, starasz się zachęcić do czegoś ludzi to chociaż przeczytaj z 10 razy to co napisałeś. Źle wygląda tekst w którym błąd błędem jest poganiany. Do tego zamiast poprawić rzeczy wytknięte to potrafisz tylko wdać się w pyskówkę, która jeszcze gorszy znak daje.

Odpowiadając na temat - nie, nie grałem i raczej nie zagram bo zdecydowanie Twoja reklama grze nie pomogła.

Faktycznie, nie powinienem na to odpowiadać tylko poprawić błędy. Teraz lepiej?

Hejoł!

Ta gra jest już w naszym spisie, wraz z linkami itp. Też nie jestem pro w opisach, ale postarałem się, aby było w miarę czytelnie ;)

http://mmorpg.org.pl/gra/puppet-nightmares

@Gushasad wydaje mi się, że pominąłeś najważniejszą kwestię, czyli to, że jest to gra 18+.

Pozdrówka :D

Hmm, na stronie głównej nie widziałem PEGI. A po drógie: Nie będę psuł zabawy niegrzecznym dzieciom :)

Witam,

Nie wiem, czy to w tym dziale, raczej tak, ale zobaczymy.

Chciałbym przedstawić mało znaną na polskim rynku grę MMORPG o tytule Puppet Nightmares

Co to za gra?

Hmm, nie jestemdobry w opisywaniu, jest to gra MMORPG wyróżniająca się tym, że mamy naprawdę świetną fabułę, zadania oraz bardzo głęboki jak na gry przeglądarkowe system walki.

Teraz może trochę o tej tak bardzo zachwalanej przeze mnie fabule.

Gra opowiada o chłopaku, którego ojciec jest farmerem, a matka nie żyje.

Nagle, coś dziwnego zaczyna się dziać z bratem głównego bohatera.

Więcej nie będę spojlerował, zagrajcie sami.

Grafikomani nie uświadczą tutaj cudów, ale naprawdę, warto zagrać.

Teraz taka hamska reklama

Link:

/Ciach