PureDamage.eu LoL 3v3 #1

Witajcie,

chciałbym zaprosić wszystkich na pierwszy turniej PureDamage.eu.

Jeśli tylko macie czas w niedzielne popołudnie serdecznie zachęcam do wzięcia udziału!

Trochę szczegółów:

Serwer: EU-WEST

Start: Niedziela, 3 czerwca, godzina 13:00, Check-in 30 minut wcześniej

Typ: 3on3

Mapa: Twisted Treeline

Tryb: Single Elimination

Maksymalna ilość drużyn: 32

Nagrody: Pierwsze miejsce: €20 RP + Triumphant Ryze dla każdego gracza z drużyny

Drugie miejsce: €15 RP dla każdego gracza z drużyny

Trzecie miejsce: €10 RP dla każdego gracza z drużyny

Czwarte miejsce: €5 RP dla każdego gracza z drużyny

Czasu jest niewiele, ale mam nadzieję, że to Was nie zrazi i zdecydujecie się na podjęcie wyzwania!

32 miejsca, drużyn zarejestrować może się więcej, jednak 30 minut przed rozpoczęciem turnieju należy potwierdzić swoją obecność- tutaj kto pierwszy ten lepszy!

Wszelkie pytania proszę składać w tym temacie, na forum strony http://puredamage.eu/ , poprzez PW, lub na serwerze EU-WEST- summoner: Yeya.

Pozdrawiam,

Pawlik.

zly czas go4lol godzine pozniej

Skąd mam wiedzieć, że to nie jest fake?

Skąd mam wiedzieć, że to nie jest fake?

Niestety musisz uwierzyć mi na słowo.

Pierwsze turnieje zawsze ciężko zareklamować, bo ludzie boją się oszustów. Rozumiem to, lecz mam nadzieję, że to Was nie przestraszy i jednak zdecydujecie się na udział.

Pozdrawiam,

Pawlik.

Nie mozna zorganizowac czegos dla graczy z innych serwerow??

Nie mozna zorganizowac czegos dla graczy z innych serwerow??

Wszystko zależy od ilości graczy, którzy wezmą udział w naszym projekcie. Jeśli wszystko się uda, jest możliwe, że w przyszłości zorganizujemy turniej również dla innych serwerów.

Zapisanych drużyn: 6 / 32

Aby turniej się odbył potrzeba nam co najmniej 8 drużyn!

Serdecznie zapraszamy!

btw. po wygranej dajecie cos w postaci kodu promocyjnego ktory aktywuje rioty i skina? czy jak?

btw. po wygranej dajecie cos w postaci kodu promocyjnego ktory aktywuje rioty i skina? czy jak?

Informacje o wygranych idą do Riotu, a oni zajmują się już całą resztą.

Witajcie,

chciałbym zaprosić wszystkich na pierwszy turniej PureDamage.eu.

Jeśli tylko macie czas w niedzielne popołudnie serdecznie zachęcam do wzięcia udziału!

Trochę szczegółów:

Serwer: EU-WEST

Start: Niedziela, 3 czerwca, godzina 13:00, Check-in 30 minut wcześniej

Typ: 3on3

Mapa: Twisted Treeline

Tryb: Single Elimination

Maksymalna ilość drużyn: 32

Nagrody: Pierwsze miejsce: €20 RP + Triumphant Ryze dla każdego gracza z drużyny

Drugie miejsce: €15 RP dla każdego gracza z drużyny

Trzecie miejsce: €10 RP dla każdego gracza z drużyny

Czwarte miejsce: €5 RP dla każdego gracza z drużyny

Czasu jest niewiele, ale mam nadzieję, że to Was nie zrazi i zdecydujecie się na podjęcie wyzwania!

32 miejsca, drużyn zarejestrować może się więcej, jednak 30 minut przed rozpoczęciem turnieju należy potwierdzić swoją obecność- tutaj kto pierwszy ten lepszy!

Wszelkie pytania proszę składać w tym temacie, na forum strony http://puredamage.eu/ , poprzez PW, lub na serwerze EU-WEST- summoner: Yeya.

Pozdrawiam,

Pawlik.