PvE/Social/RP do MMO

Jak w temacie. Poszukuję ludków do wspólnej gry.

- Guild Wars 2

- Star Wars the Old Republic

- Black Desert Online

- ARK Survival Evolved

- Czy coś w ten deseń xD

Mam też temat, gdzie proszę o polecanie mi mmo dobrych pod PvE/Social/RP bo czasem się coś zmienia, ale powyższe tytuły niedawno testowałam i moim zdaniem całkiem spoko to wychodzi :) Ale szukam ekipy. Najlepiej polskiej gildii albo kilku luźnych ludków do wspólnej gry :D

SWTOR

SWTOR 

Zarcu XD ok.. ja wiem xD ja rozumiem XDDDD i w kontakcie jesteśmy XD ale ja tu ludzi szukam XD a Ciebie już "znalazłam" XDDDDDDDD Plus nie grywam w 1 mmo , a często w 2 by mnie nie znużyło xP więc z Tobą będę pewnie grać, ale ogólnie dla siebie też szukam xP XD XDDDDD

Ja nadal szukam osób do pso2, poprzednie się wykruszyły :(

TESO tez nei ejst zle..chociaz to singleplayer. katechizm +

Mogę przyłączyć się do : Guild Wars 2 ; Star Wars the Old Republic. Do drugiego entuzjastyczniej niż pierwszego. Dodatkowo TESO i SWL/TSW.

Ja nadal szukam osób do pso2, poprzednie się wykruszyły 

Sorki xD ciut za słodko mi xD FF jeszcze przebolewam ale więcej nie xD plus nie miałam do czynienia z tym MMO i nie bardzo mnie zachęca XD sorka :D

Ok czyli jednak nie szukamy tego samego ^^ U mnie 1 gra i stala ekipa 

A. No skoro tak mówisz to trudno :) Ja nie chcę się wiązać z grupą ludzi i tylko nimi bo potem oni odchodzą i człowiek jest sam. Chcę wspólnie znaleźć gildię gdzie będzie w miarę sporo osób itd. :) No i chcę mieć na zapasie drugie MMO by czasem odreagować ^^

Mogę przyłączyć się do : Guild Wars 2 ; Star Wars the Old Republic. Do drugiego entuzjastyczniej niż pierwszego. Dodatkowo TESO i SWL/TSW.

Oooo :D W oba chętnie pogram :D Ale jakie aspekty gry preferujesz? Bo ja szukam kogoś do wspólnej gry - do znalezienia gildii jakiejś czy cuś - social pve i rp :)

Sorki xD ciut za słodko mi xD FF jeszcze przebolewam ale więcej nie xD plus nie miałam do czynienia z tym MMO i nie bardzo mnie zachęca XD sorka 

A. No skoro tak mówisz to trudno  Ja nie chcę się wiązać z grupą ludzi i tylko nimi bo potem oni odchodzą i człowiek jest sam. Chcę wspólnie znaleźć gildię gdzie będzie w miarę sporo osób itd.  No i chcę mieć na zapasie drugie MMO by czasem odreagować ^^ 

Oooo  W oba chętnie pogram  Ale jakie aspekty gry preferujesz? Bo ja szukam kogoś do wspólnej gry - do znalezienia gildii jakiejś czy cuś  - social pve i rp 

@Drzuma Chodzi mi o to by nie wykruszayl sie osoby po tygodniu gry bo ida grac w inna :)Wiadomo kazdy robi co chce i kiedy chce sam mam prace i inne zreczy na glowie. Byle bylo z kim porobic insty.

@Drzuma Chodzi mi o to by nie wykruszayl sie osoby po tygodniu gry bo ida grac w inna Wiadomo kazdy robi  co chce i kiedy chce sam  mam prace  i inne zreczy na glowie. Byle bylo z kim porobic insty. 

No mi też o to chodzi xP Dlatego szukam najczęściej ekipy większej właśnie - gildii czy coś :D no i zaglądam też do drugiej gry co jakiś czas by się nie przejadła jedna.
Co do instów to ze mną nie porobisz :D ja wpadam do gry na jakieś questy, na RP, pogadać trochę, ale z instami bywa różnie - mam dużo pracy i z czasem miewam różnie więc czasem bywam 1 na tydzień, a czasem codziennie :)Więc na insty rzadko chodzę :D

PvE to podstawa socjal zdecydowanie potrzebny.Co do RP jeśli moja postać nie może zostać krasnoludem z pociągiem do końskich kopyt mogę mieć problem ;). PvP tykam tylko kiedy jest to potrzebne do misji fabularnej.

PvE to podstawa socjal zdecydowanie potrzebny.Co do RP jeśli moja postać nie może zostać krasnoludem z pociągiem do końskich kopyt mogę mieć problem . PvP tykam tylko kiedy jest to potrzebne do misji fabularnej.

Wychodzę z założenia, że dobra gildia z RP to taka, która nie daje prawie żadnych ograniczeń :) Więc se bądź xD kim chcesz XDDDD <3

PvP mam tak samo... xD

Jeżeli szukacie gildii w SWTOR po stronie republic to polecam "Ostatni Batalion".

Adres ts3: wolvesden.net-speak.pl i osoba prowadząca Jocik.

Jeżeli szukacie gildii w SWTOR po stronie republic to polecam "Ostatni Batalion".

duzo gra ludzie w swtora obecnie ?? jest co robic na end game ??

Populacja SWTOR szczerze bez ściemy jest każdego dnia coraz mniejsza nawet połączenie serwerów wiele nie wniosła do gry. Jeżeli szukacie gier ze sporą populacją graczy to WoW, ESO,GW2,BDO ewentualnie FFXIV jeżeli ktoś jest fanem uniwersum. SWTOR bardzo słabo stoi ale są gildie które jeszcze się trzymają i grają bo kochamy uniwersum Lukas'a.

Hej, jestem chętny na furry rp w jakiejś grze.

My zaczynamy w Aiona wsumie ebdzie okolo 5 oosb jak chcecie tez wbijajacie jak wszyscy sciagan gre ustali sie jaki serevr Raczej Deyla ze wzgledu na spory online wzgledem toxic barusa. PM lub wpiszcie sie do tematu.

podziękuję od razu :) niestety większość gildii RP w SWTOR mnie nie zadowoli z racji na jeden problem - z góry narzucają tematykę. np. "jest u nas grupa militarna, więc musisz się tu odnaleźć i nie możesz tego, a to możesz" :)

Plus ważne jest by była to gildia po obu stronach :)

Może jeśli znajdę dość ludzi to reaktywuję nasze PYE http://polishyggdrasileagles.weebly.com/

--

EDIT

SWTOR się instaluje Osoby, które chciały razem grać, dodajcie mnie proszę na discordzie i się odezwijcie :D<3

double niechcący, post do kasacji. przepraszam :)

Siemanko, ja bylbym chetny :) jak sie skontaktujemy :) ?

Siemanko, ja bylbym chetny  jak sie skontaktujemy  ?

Mam w profilu nick na discordzie i na steam :D poproszę mnie dodać i napisać, że to Ty :)