PVE w ArcheAge

Witam , chciałbym się spytać jak się ma tryb pve w tym mmorpg ? Jest co robić ? dużo dungeonów itp ?

Bez płacenia (w sumie z też) PvE jest nudne jak flaki z olejem. Wszystko jest fajne przez pierwszy tydzień. Ta gra nie ma nic specjalnego do zaoferowania, a tym bardziej graczom darmowym.

A ewentualnie jakieś inne mmorpg nastawione na pve , znacie może takie ? Zastanawiałem się też nad Aionem

Aion umiera przez polityke gamefroga . radze czekać do skyfroge lub black desert

Ze swojej strony mogę polecić 2 gry: Guild Wars 2, które moim zdaniem ma najlepsze PvE ze wszystkich aktualnie dostępnych mmo, i Vindictus, gdzie walki z bossami przynoszą kupę satysfakcji po ich pokonaniu. Walki w Vindictusie są przeze mnie uważane za jedne z najbardziej wymagających. Powinieneś spróbować. :)

ludzie może dla was nudne jemu może się spodobać nie wiecie tego nie słuchaj ich spróbuj pograć, pve archage jak będzie ci się nudzić zawsze możesz korzystać z ich rad.

A ewentualnie jakieś inne mmorpg nastawione na pve , znacie może takie ?

Final Fantasy XIV (abonament). Najlepszy MMO w tej chwili na rynku. PvP ssie, ale przecież mówimy o PvE.

World of Warcraft (abonament).

Rift, brzydkie animacje i słaba grafika, ale gra bardzo przyjemna.

TERA

Lineage 2, z tym, że niekoniecznie na globalu.

SWTOR (darmowa jest wersja demo i jeśli chciałbyś zostać w grze, to będziesz musiał wydać parę groszy).

Aion, GameFroge i wszystko jasne.

Star Trek Online jeśli lubisz te klimaty, to Ci się spodoba.

GW 2, NWO, TESO dno totalne, nie polecam. Rzygać się chcę na samą myśl.

pve w AA spokojnie daje radę, właśnie dla graczy niepłacących jest super bo masz dostęp d wszystkiego (zero ograniczeń na insty itp), sam jak zbierałem na pierwszego patrona bawiłem sie tylko na pve i było spoko, miesiąc nie wyjęty, i to jak grasz praktycznie codziennie

Final Fantasy XIV: ARR i Guild Wars 2 - najlepiej się tam bawiłem w PVE. Zwłaszcza w GW2 które przedstawia poziom solowych RPGów z możliwością grania w grupie, do czego gra zachęca.

A tym co chcą rzygać - śmiało, proszę się nie krępować ;)

Jak szukasz czegoś, co wymaga trochę zaangażowania to polecam RIFT'a. Jest to najlepsza, darmowa wersja WoWa to date. Bez płacenia kasy można pograć, niemniej, żeby w pełni cieszyć się grą, trzeba zakupić te parę drobiazgów, jak soule (takie niby klasy) z dodatków, teraz doszły sloty na kolczyki itd. Jest coś takiego jak patron, jakichś mega p2winów nie ma, ale lepiej mieć niż nie mieć. Za darmo, to można w piłkę na dworze pograć i to nie zawsze.

Jak szukasz czegoś mniej trudnego i wyszukanego to polecam GW2, super gra dla relaksu :).

Jak szukasz jakiejś standardowej rozrywki na poziomie, rozwijanej od ponad 10 lat, to polecam po prostu WoWa. Można już kupować czas gry za golda w grze, więc jak umiesz farmić kasę, to nawet za darmo pograsz. Teraz z tego co widziałem w okolicach 25k chodzi ten token.

Nie wypowiadam się na temat FF, Aiona, czy innych gier typu TERA, bo w nie nie grałem na tyle długo, aby poznać content PvE. ArcheAge jest raczej nastawione na crafting i PvP niż na PvE. Najlepsze itemy można tylko z craftu zdobyć.

Witam , chciałbym się spytać jak się ma tryb pve w tym mmorpg ? Jest co robić ? dużo dungeonów itp ?