Witam , chciałbym się spytać jak się ma tryb pve w tym mmorpg ? Jest co robić ? dużo dungeonów itp ?
PVE w ArcheAge
Bez płacenia (w sumie z też) PvE jest nudne jak flaki z olejem. Wszystko jest fajne przez pierwszy tydzień. Ta gra nie ma nic specjalnego do zaoferowania, a tym bardziej graczom darmowym.
A ewentualnie jakieś inne mmorpg nastawione na pve , znacie może takie ? Zastanawiałem się też nad Aionem
Aion umiera przez polityke gamefroga . radze czekać do skyfroge lub black desert
Ze swojej strony mogę polecić 2 gry: Guild Wars 2, które moim zdaniem ma najlepsze PvE ze wszystkich aktualnie dostępnych mmo, i Vindictus, gdzie walki z bossami przynoszą kupę satysfakcji po ich pokonaniu. Walki w Vindictusie są przeze mnie uważane za jedne z najbardziej wymagających. Powinieneś spróbować.
ludzie może dla was nudne jemu może się spodobać nie wiecie tego nie słuchaj ich spróbuj pograć, pve archage jak będzie ci się nudzić zawsze możesz korzystać z ich rad.
A ewentualnie jakieś inne mmorpg nastawione na pve , znacie może takie ?
Final Fantasy XIV (abonament). Najlepszy MMO w tej chwili na rynku. PvP ssie, ale przecież mówimy o PvE.
World of Warcraft (abonament).
Rift, brzydkie animacje i słaba grafika, ale gra bardzo przyjemna.
TERA
Lineage 2, z tym, że niekoniecznie na globalu.
SWTOR (darmowa jest wersja demo i jeśli chciałbyś zostać w grze, to będziesz musiał wydać parę groszy).
Aion, GameFroge i wszystko jasne.
Star Trek Online jeśli lubisz te klimaty, to Ci się spodoba.
GW 2, NWO, TESO dno totalne, nie polecam. Rzygać się chcę na samą myśl.
pve w AA spokojnie daje radę, właśnie dla graczy niepłacących jest super bo masz dostęp d wszystkiego (zero ograniczeń na insty itp), sam jak zbierałem na pierwszego patrona bawiłem sie tylko na pve i było spoko, miesiąc nie wyjęty, i to jak grasz praktycznie codziennie
Final Fantasy XIV: ARR i Guild Wars 2 - najlepiej się tam bawiłem w PVE. Zwłaszcza w GW2 które przedstawia poziom solowych RPGów z możliwością grania w grupie, do czego gra zachęca.
A tym co chcą rzygać - śmiało, proszę się nie krępować
Jak szukasz czegoś, co wymaga trochę zaangażowania to polecam RIFT'a. Jest to najlepsza, darmowa wersja WoWa to date. Bez płacenia kasy można pograć, niemniej, żeby w pełni cieszyć się grą, trzeba zakupić te parę drobiazgów, jak soule (takie niby klasy) z dodatków, teraz doszły sloty na kolczyki itd. Jest coś takiego jak patron, jakichś mega p2winów nie ma, ale lepiej mieć niż nie mieć. Za darmo, to można w piłkę na dworze pograć i to nie zawsze.
Jak szukasz czegoś mniej trudnego i wyszukanego to polecam GW2, super gra dla relaksu .
Jak szukasz jakiejś standardowej rozrywki na poziomie, rozwijanej od ponad 10 lat, to polecam po prostu WoWa. Można już kupować czas gry za golda w grze, więc jak umiesz farmić kasę, to nawet za darmo pograsz. Teraz z tego co widziałem w okolicach 25k chodzi ten token.
Nie wypowiadam się na temat FF, Aiona, czy innych gier typu TERA, bo w nie nie grałem na tyle długo, aby poznać content PvE. ArcheAge jest raczej nastawione na crafting i PvP niż na PvE. Najlepsze itemy można tylko z craftu zdobyć.
Witam , chciałbym się spytać jak się ma tryb pve w tym mmorpg ? Jest co robić ? dużo dungeonów itp ?