PvP - co i jak? Kilka pytań

Witam,

aktualnie mam 40 lvl grając scholarem i bardzo ciągnie mnie do PvP - jakaś odskocznia od questów które staram się robić wszystkie. Tylko tu się pojawia kilka pytań.

Który tryb polecacie i dlaczego?

Który z healerów ma najlepszy healing?

Czy ten wolf's den 4v4 da się grać solo czy nikt z tej opcji nie korzysta? Wiem, że jest taka kolejka, ale jakoś nigdy nie udało mi się tam dostać nawet po 30 min oczekiwania, czy ten tryb również ściąga osoby z różnych serwerów/światów?

Z góry dzięki za odpowiedź. Jakby ktoś potrzebował healera do pvp to gram na zodirac ;).

Najlepiej chyba leczy White Mage, moim zdaniem.
Szczerze to PvP w tej grze jest na najniższym poziomie, nikt o to nie zadbał i sie tym nie przejął.
Da się grać solo, wszyscy są dobierani z innych światów na jeden PvP, nie wiem dlaczego tyle czekasz. Ja czekam po minute może dwie. Ale też nie za często gram PvP bo nie lubie, jest dosyć kiepskie.

Wbij pierw jakiś pierwszy 70 level, potem myśl o odskoczniach, nie rób wszystkich questów tylko MainScenario i pojedyńcze niebieskie questy, reszta to strata czasu.

Witam,

aktualnie mam 40 lvl grając scholarem i bardzo ciągnie mnie do PvP - jakaś odskocznia od questów które staram się robić wszystkie. Tylko tu się pojawia kilka pytań.

Który tryb polecacie i dlaczego?

Który z healerów ma najlepszy healing?

Czy ten wolf's den 4v4 da się grać solo czy nikt z tej opcji nie korzysta? Wiem, że jest taka kolejka, ale jakoś nigdy nie udało mi się tam dostać nawet po 30 min oczekiwania, czy ten tryb również ściąga osoby z różnych serwerów/światów?

Z góry dzięki za odpowiedź. Jakby ktoś potrzebował healera do pvp to gram na zodirac ;).