PvP - ocena

Czy moglibyście pisać jak oceniacie PvP w D&DN ?

Ja napisze swoją,niezbyt pochlebną.

Pierwszym minusem dla mnie jest wyrównywanie statystyk, co jest bez sensu na każdym pvp oprócz lvl capu.

Po co zbierać ekwipunek skoro i tak walniemy tyle samo choćby młotkiem ?

Drugim minusem jest pvp niczym fps, gdzie nawet mag nawala z ,,ręki".

Trzecim jest zdecydowanie przekokszone stuny.Rozumiem 1-2 s, ale 4 ? I to 3 jeden po drugim ? Powinni je zdecydowanie osłabić.

I po czwarte jedyne pvp to granie 5 vs 5 (nie jestem pewien czy istnieje 10vs10).

Według mnie mogliby stworzyć coś takiego jak np. walka między dwoma miastami i wybieramy po której stronie stajemy,a potem toczymy wielkie bitwy.

Grałem Manipulatorem czegoś tam, on ma stuny ze 2 lub 3. Koleś stoi jak idiota, niestety gdy grałem tą postacią czułem się jakbym grał FPS, totalnie cały czas klikałem pierwszy klawisz myszki. Słabe na PvP ale do gry w Duo to sam raz.

Skaluje się tylko lvl ( grając na 13 lvlu pvp dostajemy 19), oraz statystyki płynące z posiadania tego lvla, natomiast sety nie, ponieważ są itemy stricte PvP u vendorów...

PvP ogólnie fajne tylko nienawidze magów Newervinter i to mnie wkurza ale ogólnie fajne bo sie dostaje po 19lvl i każdy ma równe szanse set sie akurat nie liczy :D

Ja osobicie sam nie wiem co myslec o PVP, niby jakies jest ale jak dla mnie nie spelnia oczekiwan. Klasy magiczne czy rouge troche przesadzone. Grałem Guardianem i powiem ze przyzwoicie radził sobie, kwestia EQ itd :)

Czy moglibyście pisać jak oceniacie PvP w D&DN ?

Ja napisze swoją,niezbyt pochlebną.

Pierwszym minusem dla mnie jest wyrównywanie statystyk, co jest bez sensu na każdym pvp oprócz lvl capu.

Po co zbierać ekwipunek skoro i tak walniemy tyle samo choćby młotkiem ?

Drugim minusem jest pvp niczym fps, gdzie nawet mag nawala z ,,ręki".

Trzecim jest zdecydowanie przekokszone stuny.Rozumiem 1-2 s, ale 4 ? I to 3 jeden po drugim ? Powinni je zdecydowanie osłabić.

I po czwarte jedyne pvp to granie 5 vs 5 (nie jestem pewien czy istnieje 10vs10).

Według mnie mogliby stworzyć coś takiego jak np. walka między dwoma miastami i wybieramy po której stronie stajemy,a potem toczymy wielkie bitwy.