Zdecydowanie zgadzam się z autorem. Całe pvp jest bardzo klasyczne ale jednocześnie daje nam olbrzymią radochę w czasie walk.
PvP w L2
Musze sie z Toba zgodzic, chociaz nie do konca. Interlude tez dla mnie jest najlepsza kronika i najdluzej na niej gralem bo nie ma tam tyle beznadziejnego farmienia mobow. Tylko interlude ma swoja wielka wade: skille z augumentacji ktore nie maja stalego reusu tak jak na nastepnych kronikach, taki EE ktory ma wysoki cast speed, trance ktory rzuca w sekundzie, mana burn i nuka z agumentacji czyni z niego wyczesana postac na PvP i taka postacia wystarczy uzywac 3 skilli i kosisz prawie wszystkich, czy taki Destro ktory wpada na frezy i zealocie i ma kazdego na hita bo na interlude te skille nie wylaczaja sie jak hp wzrosnie ci powyzej 30%. Co do tego ganiania sie SH z TH to nie wiem o ktora Ci chodzi kronike, bo jesli epilogue to kwestia 3 skilli i nuka nie ma, jesli interlude to tak, tam juz ciezej bylo sztyleciarzom nie mieli shadow stepa, hide to zanim sie dobieglo do nuka to resztka hp. Co do serwerow to gralem od offa po prywatne, od rate x1 po x10000 mnostwo tego tego bylo. Co do mass PvP to kto ma lepszy buff ten wygra, a serwer z npc bufferem jak dla mnie to porazka, psuje to cala przyjemnosc z gry. Sa gry w ktorych jest lepsze czy gorsze pvp, lepsze questy czy gorsze to nie wazne, wazne zeby kazdy gral w to co lubi i co mu pasuje. I nie ma sensu wypisywac dalej postow o PvP w L2 bo to do nieczego nie prowadzi, sa tu zwolennicy ktorzy beda bronic L2 i beda tacy co beda myslec tak jak ja.dzieki, pozdrawiam
Sprostuję jedną rzecz. W interlude nie było jeszcze augumentacji, została ona wprowadzona (bodajże) w kronice w której weszły kamaele, lub w gracji. A tak to zgadzam się z tobą całkowicie.
A co do mass pvp, fakt, kto ma lepszego buffa ten wygra, ale nie zapomnij o przewadze liczebnej która też trochę wpływa na szanse wygranej :>.
Akurat z Toba sie nie zgodze bo agumentacja w L2 zostala wprowadzona wlasnie na Interlude !!!!! razem z PI. Jak ktos sie chce ze mna na temat L2 pogadac jeszcze to niech ma troche wiecej wiedzy o tym.
dzieki, pozdrawiam
A jednak się myliłem, faktycznie masz racje. Aż się zdziwiłem, bo naprawdę sobie nie przypominam żeby to w interlude była agumentacja. Chodź jedne strony podają interlude a inne GP1 lub Hellbound.
Wkleję linka dla dowodu: http://www.lineage2.com/news/interlude_02.html
Każdy ma sporo racji. Dyskusję chyba czas zakończyć, ale nie powiem była ciekawa, bez wulgaryzmów i neowskich tekstów. Dziękuje panowie, pozdrowienia.
Witam, zapraszam do dyskusji w temacie pvp w grze Lineage2, ostatnio była zażarta dyskusja ale niestety nie w tym dziale co trzeba, moderator musiał przerwać dziecinne obelgi... Moim skromnym zdaniem pvp w L2 to jedno z najlepszych systemów w grach MMO. Może i nuker używa 5 skili na krzyż ale zagrajta sobie dagerem... Tam naprawde można się zabawić. 1vs1 to jeszcze nic w porównaniu z mass pvp, już wojny Gildi dostarczają świetnej zabawy a nie wspomne o Castle Sige. Prosiłbym o nie pisanie durnych posów typu 'W L2 jest słabe pvp i *h*j'. Jeśli Twoje zdanie jest inne od mojego podaj argumenty, nie zachowuj się jak dziecko neo.