Pvp

Witam jak w tej grze wygląda PVP tak w skali od 0 do 10? Pytam graczy co poświęclili troche więcej czasu temu tytułowi.I czy trzeba w to ładować real kase?

PvP jest całkiem całkiem :) jedyny minus to to , ze jest tak ograniczone (2 areny 5v5 i jedna 20vs20) brakuje tu zwyczajnych dueli itp. Bez ładowania real kasy zachodzi się bardzo daleko , jest ona naprawde zbędna :)

Jezeli piszesz ze bez ladowania kasy zachodzi sie daleko , to mam pytanie czy masz wszytskie runy na +10 ? Bo watpie zeby bez uzycia cash shopa w znacznym stopniu , aka wydania sporej sumy bylo to mozliwe . Wyfarmic na taki set w zwykly sposob , za diasy z gry graniczy z cudem . Watpie zeby komus sfocusowanego na pvp , jak piechciu chcialo sie farmic 1000 razy dungeon i modlic sie o drop dla swojej klasy , zeby nazbierac na runy . Pvp set farmi sie 2-3 h i na tym koniec a to jest najgorszy set z fioletowych 60 . Pozniej musi farmic dungeon t1 oraz t2 wtedy dopiero dochodzi farmienie na runki . Co dla mnie jest chore , chcąc grać pvp musze farmić pve bo gra nie przewiduje żadnych dobrych setów pvp poza początkowym crapem . Pozniej musze wydac kase zeby miec szanse z goscmi z runami +10 . Dodaj do tego brak jakiegokolwiek rankingu i wjdzie ci ze na arenie bedziesz lata z ludzmi w najgorszych setach pvp bez runek vs koxy z +10 oraz setami t2.

Nawet nie majac calego setu z +7 radze sobie z prawie kazdym na pvp wiec nie ma to wielkiego znaczenia :)

PVP widzne jak dla mnie, grałem Manipulatorem i czułem się jakbym grał FPS. Cały czas naciskał klawisz strzału raz na rok jak ktoś podszedł Stuna.

Wkurza też mnie drużyna która Focusuje Tanka, na cholerę?

Dla mnie PvP ocena 3/10.

5/10 zle zbalansowane klasy i nuuuuuuda. real kasy nie trzeba ładowac.

PvP byłoby ciekawsze gdyby wprowadzili więcej trybów. Ja uważam, że PvP nie musi być w 100% zbalansowane. Powinni zrobić na zasadzie kamień - papier - nożyce.

Co do PvP brakuje mi kilku trybów. Jakby wprowadzili lepsze PvP, z pewnością NWO byłoby dla mnie najlepszą grą.

Chciałbym aby zorganizowali wojny Gildii, duele, siege i instancjowane walki PvPvE.

Następnie aby skupili się na rozwoju nowego contentu pod postacią nowych ras i klas.

Jak wyżej, PvP jest nudne, i dość słabo zbalansowane, do tego jest, co prawda nie duże ale jednak, pay2win. Ogólnie jeżęli chcesz w tą grę grać ze względu na PvP, to stanowczo odradzam.

Jak narazie jest 6/10. Wczoraj byl Polski stream, w którym mówili, że w najbliższej aktualizacji właśnie 90% z niej będzie sie skupiało na poprawie systemu PVP i wprowadzeniu do niego nowości, więc nie ma co narzekać, poczekamy i zobaczymy :)

Witam jak w tej grze wygląda PVP tak w skali od 0 do 10? Pytam graczy co poświęclili troche więcej czasu temu tytułowi.I czy trzeba w to ładować real kase?