Witam. otóż to.. wbijam na pvp... wybiera mi sie jakies 4vs 4 chuy wie co bo inne nie chca sie wlaczyc.. ale ok. wbijam na to i nie ma pokazanej mojej postaci tylko walka ich 4 vs 4... o co tu chodzi? nie mam dodatku, mam 10lvl...
Pvp
Może wchodzisz w jakiś spectactor mode. Tylko tyle mogę Ci powiedzieć, bo dawno nie grałem w GW2, a już na pewno nie grałem PvP.
Wejdź do lobby PvP. Następnie do panelu PvP i wybierz mecz unranked lub ranked. Zaczekaj aż Ci jakiś znajdzie i graj.
Polecam zaczynać od urankedów. Tam poziom jest niski, a poza tym nauczysz się grania 5v5, poruszania po mapie i czytania mapy.
Pewnie wszedłeś na jakiś zwykły serwer i byłeś na obserwatorze.
Gdy w trakcie meczu klikniesz "B", to pojawi Ci się opcja dołączenia do jakiejś drużyny itd
Co do zwyczajnych serwów, to najlepiej sprawdzaj na jakie wchodzisz, bo są naprawdę różne. Na niektórych np gra się 1v1 itd.
Witam. otóż to.. wbijam na pvp... wybiera mi sie jakies 4vs 4 chuy wie co bo inne nie chca sie wlaczyc.. ale ok. wbijam na to i nie ma pokazanej mojej postaci tylko walka ich 4 vs 4... o co tu chodzi? nie mam dodatku, mam 10lvl...