Pw

hejka wlasnie powracam do PW ic chcialbym sie zapytac czy na wiekszych lvl bedzie fajna zabawa jakies wyprawy z ludzm ,rajdy bo niechce zeby sie okazalo ze na lov lvl (np.53) bylo nudno i pomysle ze czas stracony czy bedzie tak jak na filmach z youtube?? np.

lub super ciekawe pvp np.http://www.youtube.com/watch?v=It0E5ogEw6g (fajne buffki ma)obejrzyjcie cale nie poczatek

pytanie jest dla doswiadczonych graczy PW nie dla ludzi co wbili 10-20lvl i pisza

aha jeszcze jedno pytanie czy jak bede na serv Pve (gram na nim) to czy na nim bedzie ciekawe PvP czy tylko te rajdy

jaka postac wam sie podoba najbardziej mi priest(za buffki i debuffki) i werefox (za peta

:angry: moze ktos odpowie??

moze ktos odpowie??

Co maja ci powiedziec? Ogolnie PW jest sredni i srednio sie w niego gra... osobiscie wole Archlorda.... I chyba oczywiste jest ze im wiekszy lvl wieksza frajda z grania nie?

Spawn w archlorda fajna zabawa po 50lvl poniewaz sa juz walki o zamek gvg i rozne

ale PW jest bardziej rozbudowane bo narazie gram w silkroad archlord PW i czasami jak na serv nie wbije to w metina2

Spawn w archlorda fajna zabawa po 50lvl poniewaz sa juz walki o zamek gvg i rozne ale PW jest bardziej rozbudowane bo narazie gram w silkroad archlord PW i czasami jak na serv nie wbije to w metina2

nie wiem jak to można grać w parę mmo naraz,co do PW to gra jest szczywna i moim zdaniem archlord jest o wiele bardziej rozbudowany z tych gier co wymieniłeś to wbij w jednej porządny lv i napewno ci się spodoba oczywiście nie dotyczy metina

ZAGRAJ W TIBIE!! :D

Spawn dobrze mówi,Tibia jest bardzo rozbudowana :D

Może Tibia jest za trudna ?

Ja się nadal z bratem zastanawiamy jak te ludziki chodzą nie poruszając nogami > ;)

Welcome to pixel world ^^

nie no ludzie ja sie tu pytam tak na powaznie a wy mi co mowicie ze tibia lepsza wescie alebo mi odpowiecie na moje pytanie albo juz nie bede wchodzil na te forum

wyluzuj przecież to tylko żarty,na forum nikt chyba nie wciągnął się na dłużej w tą grę

hejka wlasnie powracam do PW ic chcialbym sie zapytac czy na wiekszych lvl bedzie fajna zabawa jakies wyprawy z ludzm ,rajdy bo niechce zeby sie okazalo ze na lov lvl (np.53) bylo nudno i pomysle ze czas stracony czy bedzie tak jak na filmach z youtube?? np.

lub super ciekawe pvp np.http://www.youtube.com/watch?v=It0E5ogEw6g (fajne buffki ma)obejrzyjcie cale nie poczatek

pytanie jest dla doswiadczonych graczy PW nie dla ludzi co wbili 10-20lvl i pisza

aha jeszcze jedno pytanie czy jak bede na serv Pve (gram na nim) to czy na nim bedzie ciekawe PvP czy tylko te rajdy

jaka postac wam sie podoba najbardziej mi priest(za buffki i debuffki) i werefox (za peta