Witam,
Szukam ludzi do grania na PWE East serv Diego. Jeżeli nie ma ludzi, bo puki co nikt sie nie odzywa.... to jestem skłonna przenieść się na chimera czy gdziekolwiek, byle byli ludzie.
Witam,
Szukam ludzi do grania na PWE East serv Diego. Jeżeli nie ma ludzi, bo puki co nikt sie nie odzywa.... to jestem skłonna przenieść się na chimera czy gdziekolwiek, byle byli ludzie.
na chimerze gram i jest tam sporo polakow. gildie prawdopodobnie tez z tego co czytalem na forum.
polaczyc sie z serwerem nie moge teraz ;[
mamy gildie na west crawler i mumble piszcie na gg
Ja pograłem na US i idę na EU bo jest o dziwo szybciej naprawiane. Wersja US ma takie bugi, że można łatwo przez nie popsuć sobie postać a support jedyne co odpisał to "kup sobie w item shopie skillreset"
Ja pograłem na US i idę na EU bo jest o dziwo szybciej naprawiane. Wersja US ma takie bugi, że można łatwo przez nie popsuć sobie postać a support jedyne co odpisał to "kup sobie w item shopie skillreset"
O jaki bug ci chodzi? Bo darmowy reset masz do 15lv... i żadnych bugów z skillami nie ma jedyne co zauważyłem to nieprzetłumaczone skille napisów w zbrojach i jednego npc co zostało przeze mnie zgłoszone jako pozytywne
gosc pewnie uzyl dwoch ksiag na raz i mysli ze admin mu zresetuje
@up- tak jest jak się nie czyta opisów. Cóż, jak jeden taki debil pójdzie na EU to nic się nie stanie. Jednego pseudo-inteligenta mniej.
gosc pewnie uzyl dwoch ksiag na raz i mysli ze admin mu zresetuje
Chyba musiałbym być tobą, żeby być tak "inteligentny"
Wbiłem 35 lvl, dałem heala 5/5 żeby mieć 1 sek cooldownu jak mówił opis skilla a okazało się, że cooldown jest bez zmian więc zwyczajnie straciłem BARDZO CENNE 2 punkty, które nie opłacało się w żadnym innym wypadku dawać w tego heala, bo chyba musiałbym mieć na imie Sakret żeby tracić 2 punkty na rozwinięcie mocy heala o AŻ 4%.
To samo się tyczy kolegi powyżej, PWE zanim wam naprawdę pomoże, prześwietli waszą historię transakcji kartą płatniczą i ile ZENów nią zakupiliście, jeśli nie kupiliście nic to "nie możemy nic zrobić w tej sprawie/wykracza to poza nasze możliwości/to niemożliwe"
Swoją drogą grając na EU jedynym minusem jest banda polaczków, którzy piszą na shoucie po polsku bo myślą, że ta gra taka jest - zmyla ich strona głowna.
Witam,