Witam, mam pytanko. W co gra więcej ludzi i która z tych gier ma częstsze aktualizacje. W co warto jeszcze zagrać? Perfect World czy Forsaken World?
Pozdrawiam
Witam, mam pytanko. W co gra więcej ludzi i która z tych gier ma częstsze aktualizacje. W co warto jeszcze zagrać? Perfect World czy Forsaken World?
Pozdrawiam
obie gry żyją i mają się dobrze. minusem jest to że na niskim poziomie mało kto już gra, tak że jeżeli już chcesz się podejmować gry to lepiej miej na tyle motywacji żeby dobić dość spory level gdzie już spokojnie znajdziesz party itp. jeżeli masz grać 15 min, zobaczyć że w nisko poziomowych lokacjach nie ma graczy i odpuścić, to lepiej nawet nie ściągać, bo niestety te gry swoje lata mają i mało kto zaczyna.
Ogólnie rzec biorąc PWI jest lepsze (sam już kreatro daje niezłą frajdę), chociaż to QUest grind. No i większy lvl cap, więcej dodatków.
Wiem o tym, że na początku niemal zupełnie nie będę widział graczy. Zdaję sobie z tego sprawę, ale nowe MMO jakoś mnie nie bawią, te starsze dawały więcej frajdy. Więc wybór raczej padnie na PWI.
Teraz jak trafisz na dobrą gildię to migiem wyexpią ciebie do 80+, bo teraz tak to wygląda.
PWI świetny wybór, chyba najbardziej otwarty świat ze wszystkich MMO, wszędzie można wlecieć i jak dobijesz level to PvP też daje sporą frajdę.
Czy jest P2W?
FW to toatalny spam daily ( henry bedzie ci sie snil po nocach ci co grali wiedza o czym mowie ) . Dzien w FW wyglada tak samo przez caly rok . Wstajesz 2-3 h daily + guild misje + trade runy jak ci starczy czasu to moze jakis dung . Na nastepny dzien to samo . Kolejny dzine powtorka z rozrywki . Dochodzi do tego lekko p2w gdzie jedne cash shoper potrafi sam solowac 3 graczy na arenie. Dla mnie z tych 2 gier tylko i wylacznie PWI.Otwarty swiat robisz co chcesz i gdzie chcesz
Nie było tak źle, ale racja event musisz łapać w nocy (a nie raz były wartościowe rzeczy). Nie wiem jak jest teraz - chodzi mi o podział mapy na gildie.
A wszystko możesz zdobyć w grze, dla nowego są niektóre nawet premiowane itemki. Przynajmniej rok temu tak było, podczas jakiegoś evetnu.
Pwi - ładny kreator - dużo postaci i klas - otwarty świat - grafika (podobna do wow'a).
Grafika w PWI ani trochę nie przypomina WoWa... PWI to totalnie azjtycki klimat. Bliżej tej grze do Aiona. Co do P2W to jest i to coraz większe. Prawda jest taka, że zostali tam raczej tylko ludzie co już wydali tyle kasy, że szkoda im tych pieniędzy.
Szkoda, że dobre mmo idą na dno. A w zamian nie ma nic ciekawego, czyżby twórcą kończyły sie pomysły co do mmoprg. Na bo wydadzą jedną grę na dwa-trzy miesiące a potem zamykają.
Da radę dobrze się bawić w PWI bez wydawania pieniędzy na Item Shopa ?
z tego co pamietam teoretycznie tak bo idzie nabyć gold do item shopa za gold w grze tylko jak to bywa jezeli chcesz za darmo musisz sie natyrać
Pozdrawiam