[PWI] Nowi gracze?

Witam,

Miałem w PWI kilkunasto miesięczną przerwę i zastanawia mnie czy przybywa tam jeszcze nowych graczy czy już tylko same stare wyjadacze wykokszone IS? Jaki server najlepiej wybrać?

Moim zdaniem pwi jest najbardziej opłacalną f2p grą od pwe i myślę że warto wracać, też o tym ostatnio myślę, lecz co do serwera to nie mam pojęcia. Na pewno coś pvp, bo pve wieje straszną nudą gdy pod bossem nie ma żadnych burd, tylko wygrywa to pt które zadało większe dmg.

Na High lvlu teraz bez IS nic nie znaczysz.

Jak w ok 90% gier f2p, pozostałe upada po max 18 miesiącach bo IS był na tyle za słaby aby na siebie zarobić. Nie zapomnij że w grach od PWE jest takie coś jak "bankier" u którego można wymieniać walutę z gry na tą IShopową. Wystarczy tylko trochę pomyśleć, porobić coś wytrwale i IS sam przychodzi. Widzę że niestety "gracze" chcieliby mieć wszystko za free, a tak się nie da. Albo płacisz i masz wszystko podane, albo grasz za free i musisz się choć trochę postarać. Oczywiście są też tacy którzy i płacą, i się starają, ale nie ma ich więcej niż 5% populacji serwera,

Witam,

Miałem w PWI kilkunasto miesięczną przerwę i zastanawia mnie czy przybywa tam jeszcze nowych graczy czy już tylko same stare wyjadacze wykokszone IS? Jaki server najlepiej wybrać?