PWI Team

Cześć!

Szukam paru/parunastu osób do wspólnej gry w PWI na serwerze Dreamweaver.

Chętnych proszę o kontakt na GG lub w odpowiedziach.

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

Mnie nosi od dłuższego czasu na jakieś fajne mmo, w Perfect World chętnie bym zagrał ale będę kompletnym newbie. Chętnie zagram jakąś klasą leczącą. Zabieram się za ściąganie.

Znalazłem polską gildię. Nie mają żadnego progu lvlowego, od którego przyjmują. Jedynym warunkiem jest: musisz zarejestrować się na stronie i pobrać mumble w ciągu trzech dni. Tak więc jak będziesz w grze to pisz do : Rivellen. Dam Ci na nich namiary :)

Nie grajcie w to :< Zbyt doterska. Na wyższym lvl'u żeby mieć eq, to trzeba b. dużo reputacji uzbierać, a reputacje jest z IS. Ci co płacą w tydzień wbiją 80+ lvl , przy czym tym 50-60 ?

Nie grajcie w to :< Zbyt doterska. Na wyższym lvl'u żeby mieć eq, to trzeba b. dużo reputacji uzbierać, a reputacje jest z IS. Ci co płacą w tydzień wbiją 80+ lvl , przy czym tym 50-60 ?

Nie przesadzaj, nie placz. To, ze nie chcesz tracic czasu na levelowanie nie musi znaczyc, ze gra jest doterska.

A z repem, hmmmm no popatrz a ja myslalem, ze tam jest za questy z miast i guardow. No i za co jest reputacja z dark sygnetu, co???

Oczywiscie mozna kupowac cukierki z IM, ale nie pitol wierszy, ze nie mozna tego zrobic bez placenia.

Cześć!

Szukam paru/parunastu osób do wspólnej gry w PWI na serwerze Dreamweaver.

Chętnych proszę o kontakt na GG lub w odpowiedziach.

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)