Zaktualizowałem pierwszą wiadomość.
Życzę powodzenia nowym graczom, każdemu pomogę jakimś bellsproutem.
Zaktualizowałem pierwszą wiadomość.
Życzę powodzenia nowym graczom, każdemu pomogę jakimś bellsproutem.
chetnie z wami pogram, moj name to "Aster ek", problemu z daccem nie bedzie, kiedys sie gralo na pxg, wiec diamenty i hajs jest, takze mozecie podac mi jakies namiary na tego discorda na pw bo dopiero dzisiaj po 22 bede zaczynal wbijac levele
Dodalem do vipki, jak tylko sie pojawisz to Cie dorwe
Zaczynam grę na serwerze, nick Hannibal Blood
Mam problem, po zalogowaniu się do gry wyświetla mi się komunikat:
"You are running an illegal software, close it to continue playing. Detected illegal software: Autolt "
Wychodzi jakby gra wykrywała, że mam autoloota, tylko że dopiero co uruchomiłem świeżo ściągniętą grę, więc o co tu biega?
Edit: ok nieważne okazało się, że program HRC wykrywało jako nielegalne oprogramowanie ehh.
Nick: Koci Zabojca
Ekipa sie rozrasta.
Coraz wiecej ludzi osiagnelo poziom 30, ktory jest otworem do swiata tej gry.
Osobiście wbiłem 60 lvl, [no-life] I odkrylem bardzo ciekawe metody zarabiania in-gameowej waluty.
P.S. Wyimaginowana, jak nie grasz oddaj bulbe!!!!
Potestuje i dam znac
Wczoraj również rozpocząłem grę, nick Mrrosso, jak narazie tylko 15 lvl ale powoli leci do przodu
Projekt wstrzymany.
2/07 startuje nowy serwer, za czym idzie chlopaki startują od nowa na nowym serwie, zapraszam do dołącznia
Odnosnie tej akcji powstanie nowy temat.
Jak ktoś jest chętny grać na greyu,
(Nowy serwer otwierany 2/07)
To zapodaje Discorda z namiarami na przyszły czat textowy/głosowy grupy na nowym serwerze,
https://discord.gg/tc8wG
Bump it up
wiadomo juz o ktorej godzinie startuje server grey?
Wystartowały 2 serwery. Na który z nich się rejestrować ?? Gray/Gray2
Jak ktoś jest chętny grać na greyu, (Nowy serwer otwierany 2/07) To zapodaje Discorda z namiarami na przyszły czat textowy/głosowy grupy na nowym serwerze,https://discord.gg/tc8wG
discord nie dziala, przzedawnione zaproszenie
Który serwer?
Dołączam do pytania. Jaki server, i jaki discord, i czemu nie ts3?
Jeżeli ktoś nadal ma chęć gry to zapraszam na serwer Orange, pisać do Hannibal Blood, Yeffy lub Jin Mori
Zaraz wrzuce nowy link do discorda jak wrócę i serwer grey 2, narazie gramy w 8-10 osób i rośnie.
@up, dlaczego nie ts3? Bo discord jest w porządku, a niestety sporą ilość osób ts odstrasza lub nie umia go do końca dobrze ustawić + dużo opieramy się na czacie textowym, który jest przejrzysty w discordzie
I w jednym temacie się sajgon zrobił, z jednej strony Grey2, Z drugiej strony Orange.
I w jednym temacie się sajgon zrobił, z jednej strony Grey2, Z drugiej strony Orange.
Zakładający temat napisał wyraźnie że większość Ekipy idzie na Grey'a bo nie spodziewaliśmy się nowego serwera, a na orangu graliśmy raptem parę dni, ale z racji tego że parę osób zostało to też dali do siebie info kontaktowe.