PxG - Brygada Wedkowa! Serwer : Orange

Panien I Panowien, 

mam już 40 lvl i więcej farta niż tego po sobie się spodziewałem.

Polecam celować w 30 lvl, bo od 30 jest gloom, z którym bardzo łatwo się expi.

Mamy także chat, oraz noobka który oficjalnie wywalił się jako pierwszy z ekipy!

21:21 You see a dead human (Vol:8). You recognize Wyimaginowana R. She was defeated by poliwag.  [RIP]

:( i to ze 6 x :(((((

A tego glooma gdzie zlapac?

np na lewo i w dol od miasta w ktorym jestes teraz;p

ale on od 30 lvla;p

Serdecznie zapraszamy, grupa sie rozwija. Wszyscy siedzimy na Discord'zie i jest spoko atmosfera.

P.S. Nie chce ktoś kupić szafy krzeseł?

Serdecznie zapraszamy, grupa sie rozwija. Wszyscy siedzimy na Discord'zie i jest spoko atmosfera.

P.S. Nie chce ktoś kupić szafy krzeseł?

hahaahhahahah XD ten tylko krzesła sprzedaje XDD

madejczyk to żyd

Jedyna w swoim rodzaju szafa krzesel, otwierana z gory. Pomiesci 8 krzesel, stol sam sobie skombinuj :D

Niestety po sprzedawcy tego reliktu ślad zaginął :D, prawdopodobnie jakiś kurs przekwalifikowania czy coś tam :S

Mój nick to Voks, server Orange - proszę o dodanie do listy :D

Zaktualizowałem pierwszą wiadomość.

Życzę powodzenia nowym graczom, każdemu pomogę jakimś bellsproutem.

chetnie z wami pogram, moj name to "Aster ek", problemu z daccem nie bedzie, kiedys sie gralo na pxg, wiec diamenty i hajs jest, takze mozecie podac mi jakies namiary na tego discorda na pw bo dopiero dzisiaj po 22 bede zaczynal wbijac levele

Dodalem do vipki, jak tylko sie pojawisz to Cie dorwe

Zaczynam grę na serwerze, nick Hannibal Blood

Mam problem, po zalogowaniu się do gry wyświetla mi się komunikat:

"You are running an illegal software, close it to continue playing. Detected illegal software: Autolt "

Wychodzi jakby gra wykrywała, że mam autoloota, tylko że dopiero co uruchomiłem świeżo ściągniętą grę, więc o co tu biega?

Edit: ok nieważne okazało się, że program HRC wykrywało jako nielegalne oprogramowanie ehh.

Nick: Koci Zabojca

Ekipa sie rozrasta.

Coraz wiecej ludzi osiagnelo poziom 30, ktory jest otworem do swiata tej gry.

Osobiście wbiłem 60 lvl, [no-life] I odkrylem bardzo ciekawe metody zarabiania in-gameowej waluty.

P.S. Wyimaginowana, jak nie grasz oddaj bulbe!!!! :D

Potestuje i dam znac :)

Wczoraj również rozpocząłem grę, nick Mrrosso, jak narazie tylko 15 lvl ale powoli leci do przodu :D

Projekt wstrzymany.

2/07 startuje nowy serwer, za czym idzie chlopaki startują od nowa na nowym serwie, zapraszam do dołącznia :)

Odnosnie tej akcji powstanie nowy temat.

Jak ktoś jest chętny grać na greyu,
(Nowy serwer otwierany 2/07)
To zapodaje Discorda z namiarami na przyszły czat textowy/głosowy grupy na nowym serwerze,
https://discord.gg/tc8wG

Bump it up

wiadomo juz o ktorej godzinie startuje server grey?