My póki co myślimy nad hostelem Cinema Paradiso ale my to raczej jednak z kobitą bierzemy chyba 2 osobowy pokoik ;p Ale może ktoś ma coś tańszego z dwójeczkami takimi ^^
Pyrkon 2014!
Ja ogladałem i dwójeczki to 100 zł na głowe praktycznie w każdym za noc ;/ a to lipa troche bo + dojazd, odjaz, jedzenie to 1000 zł mam zostawić ? ;D na 3 dni xD?
Dwójeczki to 70 zł za noc, a że są to 2 noce to 140zł za noclegi, dojazd zależy od odległości, ale pociągiem to nie są straszne pieniądze. Poza tym ,raz na jakiś czas warto przyszaleć i mieć udany weekend niezależnie od kosztów, a tym się martwić potem ;p
W sumie prawda , no nocki dwie ;P, a zresztą fajnie by było z dziewczyną pokoik mieć jednak na własność
.
I czemu akurat na ten hotel się czaicie? coś fajnego oferuje?
jeżeli tyle sobie biorą, to możliwe, że wpadnę na całą sobotę i pojadę do domu wieczorem następnego dnia. Ew. ten sam układ, tyle że z piątku na sobotę. Nie wiem w sumie, który będzie bardziej opłacalny pod względem atrakcji do zobaczenia.
Nie wiem czy coś fajnego, ale obskoczyłem 4 hostele w Poznaniu póki co i ceny wszędzie podobne, odległości od targów podobne, a warunki na tyle różne, że czasem nie chce się tam wracać, a ten Paradiso to jeden z tych hosteli, których jeszcze nie obczailiśmy
Plain, wydaje mi się, że lepiej jednak wpaść na sobotę/niedzielę z prostej przyczyny. Atrakcje są wtedy od rana do wieczora, a w piątek wszystko się zaczyna dopiero o 16 czy nawet później, a i ludu na start będzie ciągnęła kupa tak mi się wydaje.
aż zazdrość chwyta gdy czytam Wasze posty strasznie chcialabym pojechac ale ta odleglość.. no i tematem zainteresowałam sie chyba zbyt poźno, ale wszystkim ktorzy sie wybieraja zycze zajeb.... udanej zabawy ^^
No i jak tam z wami ? w dalszym ciągu nikt nie chce umawiać się na jakiś tańszy nocleg czy chociaż głupie piwo?
ja na dniach zamawiam juz pokoik więc jak by ktoś jednak był chętny by zamówić pokoik na więcej osób to pisać bo taniej będzie.
No i temat którego nie poruszacie czy będziecie mieli przebrania?
pewnie będę chciał jechać ale nie będę miał z kim ..
popytam się i dam znać
Ja bez przebrania na pewno, a co do spotkania i ewentualnego piwa, to będziemy się umawiać myślę bliżej końca tego miesiąca żeby była znana pula osób i wtedy jakiś konkretny punkt się wybierze i godzinę na mmorpgowy meeting.
Ktoś z Śląska jedzie? , w sumie wybrał bym się nigdy nie byłem a trzeba w życiu wszystkiego spróbować
Ja z Zielonej Góry i jak już wcześniej pisałem to chciał bym się tam spotkać z kimś w miarę możliwości i wspólnie ogarnąć sprawy pokojowe.
Jak ktoś jedzie pociągiem to można się spotkać już nawet na dworcu.
Co do tego piwa no to chyba najnormalniej będzie zgadać się chwile przed tym bo do wyjazdu wszystko się może zmienić
Byłem w zeszłym roku, będę i w tym
I nie powiem, że jestem za jakimś forumowym spotkaniem na Pyrkonie
Jako iż jestem z Poznania to akurat kwestia dojazdu w moim przypadku odpada ale mogę się rozejrzeć/popytać za jakimiś pokojami
Jak masz możliwość to pytaj nie ma sprawy xD zawsze to jakaś pomoc.
Ja niby daleko nie mam bo z Zielonej Góry, ale zawsze to hotele w mieście jednak drogie są.
No pamiętajmy, że przy zamawianiu trzeba mówić, że my na pyrkon bo wtedy 15 % zniżki jest.
No to za tydzień się widzimy (ja tylko na sobotę).
Rok temu bylem, zobaczylem kolejke na 3 godziny stania, zawrocilem na piecie i wrocilem pociagiem do domu. Szkoda tylko kasy na pociag i tak dalej, ale nie zaluje, bo wrocilem akurat na mecz Polski z Ukraina. Przegralismy.
Nie wiem, moze w tym roku wpadne i bede miec wiecej cierpliwosci, bo po opisie, filmikach i tak dalej, wydaje sie calkiem fajna impreza, choc irytuja mnie ludzie z tego klimatu, sa zbyt weseli i radosni.
Rada dla osobw ybierajacych sie - wczesniej zajmijcie sie noclegiem, bo ja wtedy organizowalem spanie tego samego dnia i znalazlem przez to dosyc drogie i dosyc dalekie od miejsca imprezy.
Moi drodzy. Pyrkon już jutro i jeżeli ktoś się wybiera dajcie znać. Może jutro wieczorem machnę tu posta z jakąś godziną i miejscem gdzie można by się forumowo spotkać i lepiej poznać. Ja będę się szwendał tam przez wszystkie 3 dni więc jakby co nie bójcie się podejść i zagadać Może ryj mam niewyględny, ale nie gryzę. Do zobaczenia
Najwyżej jak ktoś kogoś nie znajdzie to niech sobie weźmie transparent "Sen dla słabych" lub coś w ten design i będzie gitara.
Witajcie !
Wybiera się ktoś z forum na te imprezkę ?
Ktoś już kiedyś był na tym i jest w stanie kilka słów na temat Pyrkonu powiedzieć?
Sam zastanawiam się czy by może z dziewczyną się w tym roku tak zabrać i może nawet zrobić jakiś kostium ?
Z tego co czytałem to bilet na 3 dni kosztuje tylko 50 zł... i ludzi od groma pewno będzie.
Może jakaś ekipa forumowa wybiera się tam? czy będzie tam można ujrzeć gdzieś logo MMORPG ?
Pisać pisać pisać i pisać i pisać wasze plany, opinie i wgl co tam chcecie na ten temat.
Pozdrawiam i czekam !
http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go=noclegi tutaj macie noclegi !
Jak widać w hotelach ceny są niższe jak jest więcej osób i to kolejny + jak by jakaś ekipa forumowa chciała tam zawitać to można się zgadać wcześniej i oczywiście zamówić jakiś tam lokal .
Ja pisze się z kobitą na 100 % i fajnie było by tam kogoś poznać z forum tak przy okazji