Pyrkon 2014!

Witajcie !

Wybiera się ktoś z forum na te imprezkę ?

Ktoś już kiedyś był na tym i jest w stanie kilka słów na temat Pyrkonu powiedzieć?

Sam zastanawiam się czy by może z dziewczyną się w tym roku tak zabrać i może nawet zrobić jakiś kostium ?

Z tego co czytałem to bilet na 3 dni kosztuje tylko 50 zł... i ludzi od groma pewno będzie.

Może jakaś ekipa forumowa wybiera się tam? czy będzie tam można ujrzeć gdzieś logo MMORPG ?

Pisać pisać pisać i pisać i pisać :P wasze plany, opinie i wgl co tam chcecie na ten temat.

Pozdrawiam i czekam !

http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go=noclegi tutaj macie noclegi !

Jak widać w hotelach ceny są niższe jak jest więcej osób i to kolejny + jak by jakaś ekipa forumowa chciała tam zawitać to można się zgadać wcześniej i oczywiście zamówić jakiś tam lokal :).

Ja pisze się z kobitą na 100 % i fajnie było by tam kogoś poznać z forum tak przy okazji

Ja się wybieram z kobietą mą na 100% plus jeszcze trochę znajomych. W zeszłym roku byliśmy również i bawiliśmy się świetnie, bo oprócz ewentualnych paneli i tego typu pierdół można bardzo miło spędzić czas z ludźmi, popykać w planszówki i nie można oprzeć się pokusie by czegoś sobie nie kupić. Atmosfera na samym Pyrkonie była super, ludzie baaaardzo mili i pomocni w razie potrzeby, nie ma przepychanek i innych niemiłych akcji, a przynajmniej nie było. Ogólnie dzięki Pyrkonowi milej wspominam Targi Poznańskie aniżeli po PGA ;)

O widzisz !, a jesteście z Poznania czy nie? śmigacie na 3 dni? jak by co to ja z kobitą jestem chętny na jakieś wspólne wykupienie noclegu w hotelu .

No bo nie ukrywajmy, ale jednak lepiej zapłacić 40 zł za noc niż 100 i przy okazji poznać fajnych ludzi.

Ogólnie jak ktoś był by chętny to pisać proszę bo ja tutaj u siebie raczej znajomych takich co by chcieli jechać nie mam więc jestem skazany z kobitą na samotną wyprawę

Ja prawdopodobnie będę jechał z Opola z grupką znajomych. Co do hotelów, to zdecydowana większość ludzi jeździ albo dzień wcześniej i śpi u znajomych, albo jedzie z rana - w tym ja.
Co do 3 dni. W niedzielę koło 12 ludzie już właściwie wracają.
Tak jak Wawrzyn napisał, ludzie są świetni, atmosfera naprawdę fajna, a panele ciekawe.

Na wszystkie 3 dni jadę i ze znajomymi i kobietą pewnie będziemy niedługo zaklepywać nocleg, tylko hajsu ni ma na to póki co. Ale na 90% będę w piątek pewnie koło 17 w Poznaniu i sobota oraz niedziela na Pyrkonie :) Wiesz jak nie chcecie płacić to zawsze jest sleep room, czyli jedna hala gdzie za free (to znaczy za cenę biletu) można się skimać i ludzi poznacie na pewno :)

Myślałem w ogóle o tym, żeby w tym roku zrobić jakieś spotkanie ludzi z MMORPG.

No ale ta hala może być zapełniona i ostrzegają właśnie :P

Ja właśnie licze na jakieś spotkanie ludzi z mmorpg ;).

Tak czy siak jak komuś to nie przeszkadza i miał by wolne miejsce czy dwa to prosze dać znać bo ja z kobitą tak jak już pisałem szukamy ekipy z którą można wynająć nocleg (tańsze koszta)

Ciekawi mnie czy planujecie kostiumy ;D

I tak z reguły po zapełnieniu sleepów śpi się na korytarzach, obok sleepów :P

Ja bym się poświęcił, ale kobitka moja nie bardzo :D

Ja zawsze nastawiony na poznawanie ludzi, ale no tym razem impreza nie obędzie się bez normalnego łużka :D

Planujecie stroje jakieś? ja planuje przebranko w STALKERA bo Big Daddy z Bioshocka jest zbyt wymagającym kostiumem :D

Jak będę miał dość kasy to wpadnę na całość. Osobiście czekam na spotkanie Dema i Gonciarza by zamienić z nimi parę słówek. Do tego przygotować się na wydatki w postaci gier planszowych i książek D:

http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go=noclegi

No wydatki :D kurde ale będzie mnie wszystko kusić :P. Ja już przygotowuje powoli przebranie

Prawdopodobnie też będę i jeżeli będę, to też z kobietą. Jakieś forumowe spotkanie w takim wypadku na pewno trzeba będzie ogarnąć ;)

O widzisz :D to już jak chcecie można się zgadać na wspólny wynajem pokoju by było taniej :P i od razu mówie, że na jakieś orgie czy coś nie ide :D mam swoje zasady xD

No i forumowe spotkanie obowiązkowe :D będziemy w kontakcie :D

Do 21 marca jest jeszcze masa czasu, możliwe, że ja się zjawię.

Czas czasem, ale pewno jakieś pokoje czy cos to wcześniej trzeba zamawiać bo będzie wielkie oblęrzenie... jak rok temu było ponad 12 tysięcy osób, a z roku na rok tysięcy przybywa to teraz pewno będzie miazga

Też się zamierzam wybrać. Co z tego wynikne czas jak zwykle pokaże.

Istnieje duża szansa że się zjawie.
Wypatrujcie mroku z dwunastolatką przy ramieniu :P.

@wagon
Tak :)

Lubisz małe dziewczynki ? :D

Dobra misie, mówcie gdzie się dokujecie bo mam problem z wyborem hostelu :)

Ja to się zastanawiam czy jechać tylko w sobotę czy na całość. :v

No ja na całość jade na 100 % :P, a Wawrzyn masz jakąś propozycje? bo ja z kobitą jeszcze na hostele nie zwracaliśmy uwagi :P

I dalej jak by co to jestem za tym by łączyć siły w płaceniu za pokoje :DDD bo taniej :P, a z tego co czytałem jakiś czas temu to są nawet 8 osobowe lokale gdzie za głowe wyjdzie 30 zł za noc.

Ale w razie jak by ktoś jednak nie chciał ze mną pokoju to może poradze sobie :D ale wątpie by ktoś z mojego mista chciał jechać ze mną... raczej nie znam takich osób :P, ale nigdy nie mówie nigdy i czasu jeszcze troche zostało.

Jak już wcześniej pisałem :P przebieracie się?