Cześć! Wpadłem na pomysł aby założyć temat, w którym będziemy mogli zapytać o wartość przedmiotu/waluty w grze
Ile jest warta Karta Żołędzia (+1 do szału, +5% obrony)?
Cześć! Wpadłem na pomysł aby założyć temat, w którym będziemy mogli zapytać o wartość przedmiotu/waluty w grze
@f5
Serio...?
Ta karta nie jest nic warta, idzie na przemiał.
Sprzedana za 700k!
Jeżeli macie pytania odnośnie cen to pytajcie. W sumie głupi pomysł jak tak teraz myślę z tym tematem, bo przydałoby się dział rozkręcić, a nie selekcjonować tematy od samego początku.
Niby jest forum gry, ale nie każdy je odwiedza!
Wiesz ile za to wymianę tej karty byś dostała 50 insygni, dałaś się wykiwać
Biesiek - Gra to gówno, dlatego nikt nie odwiedza. NIedługo wyląduje to w "za górami za lasami"
Dałeś się nieźle wykiwać co do karty, pozdrawiam.
Dość sporo osób w to gra, najwidoczniej stąd bardzo mało.... pewnie przez pierd. że p2w Może na wyższym poziomie (50+), ale nawet wtedy idzie sobie poradzić bez.
Karta była warta 25 insygni, za 30 insygni jest premka na 3 dni, która jest warta do 500k, zatem zyskałem ponad 200k. No nic jeżeli taki stan się utrzyma w temacie... i w dziale to pewnie będzie tak jak piszesz.
Na oficajlnym forum, tak jak na ich FB praktycznie nic się nie dzieje, udzielają się przeważnie te same osoby, więc czemu się dziwisz, że tu jest inaczej?.
Przewagę graczy płacących nad nie płacącymi zaczyna juz widać po 40 lvlu, po za tym kultura w tej grze nie istnieje, szkoda czasu jednym słowem.
kultura nie istnieje bo graja głownie polacy ruscy juz zapewne zwiali
Steven - Ty liczysz na ruskich, na serwerze PL? O.o
This card is not worth anything, goes to the shredder.?
ja teraz zacząłem grac i powiem wam ze dużo graczy gra ale nowych
@UP chyba sobie kpisz ..... wiekszość graczy w przedziale lvl 29-39 to postać Smurf gdzie robią sobie eq +9 i tyrają w strefach PvP oraz arenach po "cyferki" i insygnie, na dodatek tymi postaciami dochodzą do innych gildii gdzie mogą sobie spokojnie zbierać informacje co robią, jak i kiedy i z tymi informacjami na swoim mainie z gildia trochę się z nimi "pobawić".
PL nie ma przyszłości mimo iz ludzie nie odchodzą, zero kultury czy zrozumienia dla nowych graczy prowadzi że nowy człek jak wbija do gry i widzi obraz gry i pisze głupoty że gra jest P2W [ A TAK NIE JEST ] i odchodzi z gry z podkulonym ogonem ...
Jeżeli ktoś gra w RQ tylko dla tego że ta gra jest po prostu dobra powinien przejść na serwer Rosyjski 50x wiecej ludzi, handel kwitnie i zdobyc itemki pod ulepszanie to kwestia naszej smykałki do handlu, nie ma tyle ludzi co robią smurfy i siedzą na zerro z topowym eq bo to sie tam nie opłaca jest tyle graczy z 60lvlem że wszystko rozgrywa się na 60lvlu [znajdą się wyjątki lecz bardzo mało] a co do języka jeżeli choć troszkę przegrałeś na serwie PL ogarniesz bez znajomości jego, i dopiero jak wejdziesz na serwer RU widać co ta gra oferuje bo serwer PL to niewypał gdzie nawet cheaterów nie umieją zbanować.
kto pyta nie błondzi