Pytania dt. gry

Witam!

Od wczoraj gram w Raiderz jak na razie gra mi się bardzo spodobała itp mam pytanie otóż zbieram te liczne dynie,cukierki itp.GDZIE i NA CO mogę to wymienić ?

Jakieś wskazówki dt. gry sorcem ? I widziałem że gościu miał jakiegoś peta ( ziomek miał 15 lvl) skąd mogę wziąć takiego ? ( pomagał mu w walce)

Są jakieś teleporty ? Stałe wierzchowce ? Bo są te kurczaki takie ale jak z niego zejde to juz nie mogę na nim potem jeździć ;/

1.2Miasto wymieniasz na stroje czy mitołe latania smakołyki itp..

2.Tego nie wiem gram defenderem ;)

3.Tak są teleporty a dokładniej npc który to robi , stałe wierzchowce od 2 miasta robisz je u npc.

Co do eventu Halloween wymieniasz to już w pierwszym większym miecie igena(bądź jakoś tak się nazywa) tam jest npc od tego

witam nie chciałem zakładać nowego tematu by nie zaśmiecać forum.

Chciałbym abyście odpisali na moje poniższe pytania:

-który serwer najlepiej wybrać?? gdzie gra najwięcej ludzi i są małe lagi

-i tutaj czy pójdzie mi raiderz na takim sprzęcie:

2gb RAM,

-NVIDIA GeForce 8400 GS ( Microsoft Corporation - WDDM v1.1)

-AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz

na przynajmiej średnich ustawieniach?

dodam że komp świeżo po formacie.

Pozdrawiam i czekam na odp.

Być może pociągnie na śrenidch na EU teraz 2kanały pełne i 4 śrendio zaludnione

Ok dzięki wielkie, a możesz powiedziec nazwy serwerów jakie tam istnieją?

Witam!

Od wczoraj gram w Raiderz jak na razie gra mi się bardzo spodobała itp mam pytanie otóż zbieram te liczne dynie,cukierki itp.GDZIE i NA CO mogę to wymienić ?

Jakieś wskazówki dt. gry sorcem ? I widziałem że gościu miał jakiegoś peta ( ziomek miał 15 lvl) skąd mogę wziąć takiego ? ( pomagał mu w walce)

Są jakieś teleporty ? Stałe wierzchowce ? Bo są te kurczaki takie ale jak z niego zejde to juz nie mogę na nim potem jeździć ;/