1. Expienie do 60 i wbijanie repy, żeby nosić lepsze eq. Do tego dungi heroic
2. Na serwerze PvP
1. Expienie do 60 i wbijanie repy, żeby nosić lepsze eq. Do tego dungi heroic
2. Na serwerze PvP
Heroic Dungi zaczynają wymagać jakiejś taktyki i obeznania? Jak się wbija reputację? ^^
Heroic Dungi zaczynają wymagać jakiejś taktyki i obeznania? Jak się wbija reputację? ^^
Pytasz co Cię czeka po 50lvl, czyli wnioskuję, że jesteś dosyć blisko i dalej nie widziałeś za co dostajesz repe?
I co do pytania o Heroic Dungi, tak.
I mam szczerą nadzieję, że na f2p będzie nowy serwer, niech darmozjady i polaczki-dzieciaczki siedzą sobie razem i nie dotykają Icewatcha.
Myślałem, że to będzie coś innego niż do tej pory Przynajmniej Dungeony będą ciekawsze : p
I mam szczerą nadzieję, że na f2p będzie nowy serwer, niech darmozjady i polaczki-dzieciaczki siedzą sobie razem i nie dotykają Icewatcha.
Jak się dowiedzą, że na Icewatch grają "prosi" i są polskie gildie, to pierwsze co zrobią to się tam rzucą. 10godzin w kolejce.
Niestety, taki sam smutny los czeka Blood i Blight..
Oj tam to jest kwestia czasu i wszystko wróci do normy, większość to sezonowcym, wbiją, narobią wstydu i pójdą do swoich gierek.
Mam pytanie jak to jest z tym f2p. Czy konto patrona będę mógł kupić za kase z gry? Mam zamiar wydać raz na jakiś czas trochę złotóweczek. Co kupić w pierwszej kolejności? Patrona? Dodatek? Czy jak? Nie chcę zmarnować tego hajsu.
Dodatek najpierw żeby sobie te 3 soule odblokować.
Zakładam taki temat, bo pytania odnośnie mechaniki/gry pojawiają się we wszystkich tematach tego działu forum - więc myślę, że taki temat może coś ułatwić.
Ja mam takie pytanie:
Mam na Wardanie/Shamanie skill "charge", czyli po prostu szarżuje na oponenta. W pvp zauważyłem (albo to moje złudzenie), że po mojej szarży przeciwnik jest chwilowo zestunowany lub zrootowany. W opisie umiejętności nie ma nic o żadnym stunie po szarży, jak to jest i czy taki stun/root przerywa castowania spella przez przeciwnika?