Dobry, pytania takich tutaj mam do was kilka, więc przechodząc od razu do rzeczy.
1. Co konkretnego wnosi dodatek i czy da radę początkowo grać bez niego? ogólnie jest w stanie go zakupić, jak i wykupić konto premium o ile Rift mi się spodoba.
2. Jak to jest ogólnie z populacją Polaków, mam zamiar zagrać na pewno na serwerze PVP, więc chyba ten na B... coś tam?
3. To może tak jeszcze ogólnie z populacją, ciężko znaleźć party, chętnych na rajdy itp?
4. Chciałem zagrać jakąś klasą postaci melee, ogólnie lubię raczej bijatykę w zwarciu niż paranie się magią. Choć najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest połączenie tych dwóch rzeczy - z większą przewagą walki w zwarciu. Tak więc która klasa tutaj najlepiej będzie do tego masować?
5. Takie jedno jeszcze związane z pytaniem numer 4. Trochę w temacie się rozeznałem i wynika z tego tyle, że wszelkie klasy melee dostają łupnia o dystansowych, ich ilość jest znacznie większa itp. To jak to w końcu jest? Sens jakiś grać taką postacią skoro dostaje bęcki od każdego?
6. Takie ostatnie bonusowe, ktoś może będzie miał zamiar grać od zera na podanym powyżej serwerze?