Pytania, kilka

Dobry, pytania takich tutaj mam do was kilka, więc przechodząc od razu do rzeczy.

1. Co konkretnego wnosi dodatek i czy da radę początkowo grać bez niego? ogólnie jest w stanie go zakupić, jak i wykupić konto premium o ile Rift mi się spodoba.

2. Jak to jest ogólnie z populacją Polaków, mam zamiar zagrać na pewno na serwerze PVP, więc chyba ten na B... coś tam?

3. To może tak jeszcze ogólnie z populacją, ciężko znaleźć party, chętnych na rajdy itp?

4. Chciałem zagrać jakąś klasą postaci melee, ogólnie lubię raczej bijatykę w zwarciu niż paranie się magią. Choć najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest połączenie tych dwóch rzeczy - z większą przewagą walki w zwarciu. Tak więc która klasa tutaj najlepiej będzie do tego masować?

5. Takie jedno jeszcze związane z pytaniem numer 4. Trochę w temacie się rozeznałem i wynika z tego tyle, że wszelkie klasy melee dostają łupnia o dystansowych, ich ilość jest znacznie większa itp. To jak to w końcu jest? Sens jakiś grać taką postacią skoro dostaje bęcki od każdego?

6. Takie ostatnie bonusowe, ktoś może będzie miał zamiar grać od zera na podanym powyżej serwerze?

1. Nowe soule i bodajże tereny z SL. Nie musisz zaczynać z nim.

2. Raczej wysoka, ale musiałby się wypowiedzieć jakiś gracz z Bloodiron.

3. Populacja jest duża. Na dungi norm/hero/master i SL party znajduje w przeciągu kilku minut. Z rajdami inna bajka, tutaj potrzebujesz gildii.

4. Jaka chcesz. Paragon i Champion mogą być dobrym wyborem. Najlepiej poszukaj jakiś buildów lub idź tymi z gry.

5. Melee ma zauważalnie niższy dmg w early game, w end już mniej. Natomiast nadrabiają to dosyć ładnym survi.

6. Jakaś ekipa się zbierała z forum, poczytaj.

Ad1. Soule. Bez dodatku masz zablokowane 3 soule ze SL.

Ad2. Masz na forum zawiązanych kilka gildii.

Ad3. Przecież wystarczy chwilę poszukać żeby zobaczyć jak stoi populacja. Jest ona na bardzo wysokim poziomie.

Ad4. Warrior i jego odmiany.

Ad5. No raczej się nie rozeznałeś/nie raczyłeś czytać do końca. Napisałem w jednym z tematów z buildami jasno: Na pvp DO 30-40 lev ranged mają przewagę, później wszystko się wyrównuje.

1. 4 nowe soule, po 1 na każdą klasę. Premium możesz kupić poprzez wydanie prawdziwej waluty lub kupienie REX (przedmiot który Ci daje kredyty), na serwerze na którym chcesz grać chodzi on w wysokości ok 900 platyny.

2. W sumie jest nas całkiem sporo, zresztą jak na każdym serwerze.

3. --

4. Właściwie każda klasa ma ku temu zadatki, w SL możesz zrobić maga pod melee i sprawdza się na prawde nieźle ;)

5. --

6. Polska gildia po stronie Strażników, aktualnie liderem jestem ja. Jest tutaj sporo doświadczonych osób, które z chęcią Ci pomogą.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/48519-rift-lords-of-lost-legion-rekrutuje/

@Dyzajash

Wiesz że raczej nie mam chęci żeby dokładnie przekopać całe forum i odnaleźć twoją wypowiedź, dlatego właśnie zadałem te pytania, co do punktu 4 wiem, że warrior i jego odmiany chodziło mi tu o jego podklasę raczej.

@MrGolden w głównym temacie gdzie masz zebrane wszystkie przydatne buildy oraz ich charakterystykę masz wielkimi literami napisane właśnie info o tych słabostkach melee. Tu nie trzeba nic przekopywać. Tak samo w tym temacie masz podane dobre podklasy pod pve/pvp ze stylem jakim lubisz grać.

Dobry, pytania takich tutaj mam do was kilka, więc przechodząc od razu do rzeczy.

1. Co konkretnego wnosi dodatek i czy da radę początkowo grać bez niego? ogólnie jest w stanie go zakupić, jak i wykupić konto premium o ile Rift mi się spodoba.

2. Jak to jest ogólnie z populacją Polaków, mam zamiar zagrać na pewno na serwerze PVP, więc chyba ten na B... coś tam?

3. To może tak jeszcze ogólnie z populacją, ciężko znaleźć party, chętnych na rajdy itp?

4. Chciałem zagrać jakąś klasą postaci melee, ogólnie lubię raczej bijatykę w zwarciu niż paranie się magią. Choć najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest połączenie tych dwóch rzeczy - z większą przewagą walki w zwarciu. Tak więc która klasa tutaj najlepiej będzie do tego masować?

5. Takie jedno jeszcze związane z pytaniem numer 4. Trochę w temacie się rozeznałem i wynika z tego tyle, że wszelkie klasy melee dostają łupnia o dystansowych, ich ilość jest znacznie większa itp. To jak to w końcu jest? Sens jakiś grać taką postacią skoro dostaje bęcki od każdego?

6. Takie ostatnie bonusowe, ktoś może będzie miał zamiar grać od zera na podanym powyżej serwerze?