1.Unlimited Trial - czyli max lvl mozesz osiagnac czyli 60(ja mam 46). Trial blokuje - BANK - nic nie mozesz wrzucac, broker - nic nie mozesz wystawiac i nic kupowac, nie mozesz robic trade z innymi graczami, nie mozesz pisac na chacie po za gildiowym i party. - gdy wejdzie F2P wszystko co teraz nie mozesz robic bedziesz mogl robic normalnie
2. Nikt nie wie ale podobno na poczatku lutego
3. Wejdz na strone glowna i poczytaj
4.Jest ok aczkolwiek wiele bym zmienil xd - Ja osobiscie porownuje TERE do RaiderZa. Powiem tak TERA lepsza pod wzgledem grafy, questow, mapy ogolnie duzo wiekszy content bossy itp jednak RaiderZ jest duzo bardziej mobilniejszy. W TERa pomimo ze to system non target to nie ma unikow (co to jest 1 czy 2 skile odskok do tylu czy cos podobnego) w RaiderZ masz po prostu shift czy inny klawisz + strzalka i robi postac unik . W RaiderZ jest duzo latwiej zrobic unik przed atakiem bosa czy postaci a co za tym idzie pvp jest trudniejsze. W Trze pvp to tez bardziej wyglada na "stoj w miejscu i 1,2,3,4" wiadomo odbiega sie itp ale na tym polega pvp xd
5.jak wspomnialem 60
F2P a placeniem za konto bedzie roznilo sie tym ze bedzie pobierana prowizja u brokera, max przez maila bedziesz mogl wyslac 10g a nie tak jak jest w przypadku placenia ile chcesz no i ilosc slotow na postacie - na free masz chyba 2 a na platnym masz nieograniczony czy tam z 6 czy jakos tak.