Pytania (nightfall)

Ok więc zacznę od tego ile nightfall ma postaci ?

czy go się opłaca kupić (już kupiłem czekam :P )?

czy jeśli mam tylko nightfalla bez podstawki to czy dam adę coś działać tzn robić misję i w ogóle swobodnie grać?

przez co kupywaliście grę (ja przez rpgshopa)

czy dla początkujących opłaca się grać w nf i czy ma tak samo możliwości jak każda.

Srr za błędy ort i brak interpunkcji ;P

K*** człowieku jesteś mistrzem spamu! Ty naprawdę tą pałeczkę od Kuboszka przejąłeś! Dwa tematy o tym samym(prawie).

No dobra odp ci

Nightfall ma wystarczająco dużo postaci-chyba 8

nie nie opłaca się kupić straciłeś kasę-przeczytaj to co pisałem w ostatnim temacie i odp sobie sam

tak, da się grać bez podstawki już to mówiłem

kupiłem ją w empiku

każda kampania ma taki trening w ktorym zapoznajesz się z grą, poziom trudności mniej więcej ten sam

widzisz i nie grzmisz kurde dajcie mu ostrzeżenie na piśmie czy coś na otrzeźwienie

@EDIT

jak już się musi zapytać to mu odp Kebra a ty po co spamujesz?

@EDIT 2

Aj sorry trochę pomyliłem się to nie ty pisałeś tamte tematy, ale to nie zmienia faktu że mogłeś najpierw trochę poczytać w innych tematach o GW

No widzisz mistrzem.

Tematy nie były takie same ! w pierwszym pytałem o GuildWars w drugim o Kampanie a w tym pytania dotyczącej tej gry !

Po za tym piszesz że nightfall jest wypas a teraz dziadostwo.

@topic

Kupiłem ten nightfall ale jeszcze nie mam, przyszło mi na emaila potwierdzenie z dotpaya, a jak mam zrobić żeby do rpgshopa doszło ? tzn przyszło mi z dotpaya o wpłacie a z rpgshopa nic czy muszę coś jeszcze zrobić? część tej wiadomości:W celu uzyskania szczegółowych danych dotyczących transakcji, dostawy zamówionego towaru lub usługi prosimy o kontakt ze sprzedawcą pod adresem: sklep@rpgshop.com.pl

Proszę o pomoc jeśli ktoś tam już kupywał (kupuję przez via moje rachunki)

Ja nie zamierzam się kłócić.

Drako realizacja ma być do 3 dni to poczekam a co do kontaktu to coś napisałem.

@edit

już mam klucz !

idę grać xD

@edit2

kim gracie ?

Temat OCZYSZCZONY. Zbędne posty usunięte. Połączyłem 2 posty Roxa, żeby nie było pretensji o double. Jeszcze raz taki spam w temacie, a wszyscy uczestnicy zostaną nagrodzeni ostem - Kubox

Ok więc zacznę od tego ile nightfall ma postaci ?

czy go się opłaca kupić (już kupiłem czekam :P )?

czy jeśli mam tylko nightfalla bez podstawki to czy dam adę coś działać tzn robić misję i w ogóle swobodnie grać?

przez co kupywaliście grę (ja przez rpgshopa)

czy dla początkujących opłaca się grać w nf i czy ma tak samo możliwości jak każda.

Srr za błędy ort i brak interpunkcji ;P