Pytania nowego

Witam postanowiłem przetestować Tere i mam kilka pytań

1. odpaliłem launchera i pisze że pobieranie zakończy się za ~7h moje pytanie jest takie . Jak np wyłącze kompa na 50% i włącze launchera jutro to będzie się ściągać od nowa czy od tych 50% ?

2. Jaki serwer polecacie ?

3. czy ludzie w grze są mili (polacy) czy są tzw "polaczki" ?

4. Jak już poda ktoś jakiś serw to może polecić jakąś gildie do której mógłbym dołączyć ?

5. lvl cap to 60 z tego co czytałem i chciałbym zapytać w ile się go bije - tydzień miesiąć itp

6. Jest jakiś end game ? tzn jak wbije ten 60lvl jest co robić ?

7 sprzęt mam taki

Sprzęt: mój sprzęt

Win XP SP3

3GB

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

pojdzie ta gra na takim sprzecie ?

8.jak z craftem ? jest on ważną cześcią gry czy można go pominąć ?

9. grind ? tak jak up ważny czy nie ?

Witam postanowiłem przetestować Tere i mam kilka pytań3. czy ludzie w grze są mili (polacy) czy są tzw "polaczki" ?5. lvl cap to 60 z tego co czytałem i chciałbym zapytać w ile się go bije - tydzień miesiąć itp7 sprzęt mam takiSprzęt: mój sprzętWin XP SP33GBIntel Core i3 3.10GHzGeForce 9600GT 512mbpojdzie ta gra na takim sprzecie ?

3. Gdy TERA wchodziła na system f2p, to nie miałem problemów z Polakami. Na serwerach PvP spotkasz oczywiście co krok PKerów co jest bardzo denerwujące. Chodzą oni przynajmniej w parach bo wiedzą, że 1v1 mogą mieć problemy z szybkim ubiciem nawet o wiele niższego "nobka" ^^ Takich sam nawet zdejmowałem od czasu do czasu gdy nie dawałem się zaskoczyć, nawet parę porządnych lvl wyżej odemnie.

5. Nolify i Ci którzy ogarneli TERE na Azjatyckim (?) serwerze wbijały chyba go z 7 dni niecałe.

7. Pójdzie. Mam gorszy sprzęt a ustawić TERE można tak, żeby wyglądała i chodziła nawet jak Lineage 2. To jest wielka zaleta tej gry, że ustawienia pozwalają tobie na granie z niesamowitą grafiką albo taką którą pociągnie nawet 5-6 letni sprzęt.

thx za odpowiedz

odowie ktos jeszcze na reszte pytań ?

1. Będzie się ściągać od 50%

2. Polecam najbardziej zaludnione czyli Killian(pvp, pk), lub Fraya (non pvp)

6. Jak to w mmorpg bywa, pozostaje robienie instancji, no i z tego co wiem sporo pvp.

9. 1-60 wbija sie opierając sie głównie na questach (które w większosci i tak sprowadzają sie do zabijania mobów) i instancjach.

Witam postanowiłem przetestować Tere i mam kilka pytań

1. odpaliłem launchera i pisze że pobieranie zakończy się za ~7h moje pytanie jest takie . Jak np wyłącze kompa na 50% i włącze launchera jutro to będzie się ściągać od nowa czy od tych 50% ?

2. Jaki serwer polecacie ?

3. czy ludzie w grze są mili (polacy) czy są tzw "polaczki" ?

4. Jak już poda ktoś jakiś serw to może polecić jakąś gildie do której mógłbym dołączyć ?

5. lvl cap to 60 z tego co czytałem i chciałbym zapytać w ile się go bije - tydzień miesiąć itp

6. Jest jakiś end game ? tzn jak wbije ten 60lvl jest co robić ?

7 sprzęt mam taki

Sprzęt: mój sprzęt

Win XP SP3

3GB

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

pojdzie ta gra na takim sprzecie ?

8.jak z craftem ? jest on ważną cześcią gry czy można go pominąć ?

9. grind ? tak jak up ważny czy nie ?