Pytania nowego

Witam, jestem nowym graczem i siedzę w tej grze około tygodnia. Gram magiem po stronie tych niebieskich... chyba Defenderów czy jakoś tak ^^

Mam oczywiście parę pytań:

1.Czy mogę odblokować jeszcze w jakiś sposób ostatniego soula do maga? Czytałem o jakimś rapcie ale już tam tego nie ma chociaż zacząłem wbijać sobie rangę. Możliwe jest by znów pojawiły się tam te klucze czy co to było?

2.Mam już ponad 30 lvl a oglądając ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=VT65wDm2k_M pomyślałem że też pójdę do tego miejsca o którym mówił ten gośc (Kingom of paladans, czy jakoś tak :D) jednak tego miejsca nie ma na mapie ale widząc w miarę podobne kontury przeszedłem od sanktum do drugiego końca mapy i nic na tym nie zyskałem bo nic takiego tam nie było. Streszczając: Jest jakiś sposób na szybki exp 30-60?

3.Czy da się ulepszać skille te które już mam? Np jakiś Fireball do Fireball Lvl 2

Proszę o pomoc i ewentualne wyprowadzenie z błędów

Z poważaniem

Anonimowy ktoś :D

Bo tak mapa jest od 50lvla

Ale... jak to? Koles mowil ze to sposob na wbicie 50lvla a nie jak sie go juz ma... a co z ta ostatnia subklasa?

1 tak możesz za rexy kupic dodatek

2 nie wiem

3 nie a w sumie szkoda

Rexy czyli cos tam zeiazane z real kasa? Kurdre... w f2p wszyscy powinnie miec te same klasy a nie ze jedna trzeba kupic... a przeczytalem ze co tydzien serwer mozna zmienic. Jak?

no 1 na 7 dni

be ztej klasy mozna spokojnie zyc nie rozumiem problemu... a dodatek mozna dokupic za rexy ktore kupuje sie platyna

Ale w vo drugim buildzie mam wlasnie harbingera:-D co 7 dni ale to musze w ustawieniach, przed zalogowaniem sie czy cos? Wlasmie o sposob mi chodzi. A co do filmiku to przed 50 na pewno nie wejde? Nie ma jakichs portali tam albo no... nie wiem co ;-)

Witam, jestem nowym graczem i siedzę w tej grze około tygodnia. Gram magiem po stronie tych niebieskich... chyba Defenderów czy jakoś tak ^^

Mam oczywiście parę pytań:

1.Czy mogę odblokować jeszcze w jakiś sposób ostatniego soula do maga? Czytałem o jakimś rapcie ale już tam tego nie ma chociaż zacząłem wbijać sobie rangę. Możliwe jest by znów pojawiły się tam te klucze czy co to było?

2.Mam już ponad 30 lvl a oglądając ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=VT65wDm2k_M pomyślałem że też pójdę do tego miejsca o którym mówił ten gośc (Kingom of paladans, czy jakoś tak :D) jednak tego miejsca nie ma na mapie ale widząc w miarę podobne kontury przeszedłem od sanktum do drugiego końca mapy i nic na tym nie zyskałem bo nic takiego tam nie było. Streszczając: Jest jakiś sposób na szybki exp 30-60?

3.Czy da się ulepszać skille te które już mam? Np jakiś Fireball do Fireball Lvl 2

Proszę o pomoc i ewentualne wyprowadzenie z błędów

Z poważaniem

Anonimowy ktoś :D