Podepnę się pod temat: Ile wynosi obecnie abonament?
Pytania od chcącego wrócić do gry
90 zl na 2 miesiace
Obecnie trwa promocja na paysafecard, jak kupisz w ten sposób abonament, zwróci Ci się 50% kosztów https://www.paysafecard.com/en-gb/lp-promotions/ffxiv/
Zapomniałeś dodać, że mieszkańców Polski ta promocja nie obowiązuje:
Eligible participants must be a minimum of 18 years old and residing in Austria, Australia, Belgium, Switzerland, Germany, Denmark, Spain, Finland, France, the United Kingdom, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Norway, Sweden or New Zealand.
Co do abonamentu, to istnieje nieco tańsza opcja z ograniczeniem postaci (po jednej na serwer). Minus jest taki, że trzeba ją opłacać co miesiąc (nie można doładować od razu 2 czy 3 miesięcy gry).
Heh no cóż to nie było tematu, polaczki jak zwykle w tyle
Siemka,
Grałem już w FF (56NIN i kilka sub-profek koło 40lvlu). Głównie chciałem zapytać o sytuację na Moogle:
1. Czy grający po 1-2h / day ma szansę w skończonym czasie osiągnąć jakiś sensowny gear / end-game / poziom raidowy w skończonym czasie?
2. Czy na Mooglu nadal dominują i są aktywne tylko dwa FC, SeeD i MIRAI (tu byłem :P) jak dobrze pamiętam? Czy może pojawił się ktoś nowy?
3. Widzę sporo narzekania na francuzów, faktycznie to jest tak rażące czy po prostu niektórzy muszą się wypłakać?
X. Czy możne jednak zalecana jest przesiadka na nowy serwer?
Z góry dzięki za pomoc.