Witam, jak w temacie, jest kilka rzeczy które mnie nurtują, mianowicie:
-
A więc tak, na początek zrobiłem Pugliste (Monka), to klasą postaci zamierzam zrobić fabułę, a co za tym idzie również questy poboczne. Dajmy na to że następnie będę chciał przykładowo expic Dark Knighta, i tu się rodzi pytanie, w jaki sposób? Grindując i robiąc FATE, czy są jeszcze inne sposoby?
-
Skille, a więc po wbiciu 30 lvl moja postać dostanie job monk, oraz nowe skille, właśnie pod ten job. Czy wtedy mam ograniczyć się do korzystania ze skilli monka, czy trzeba korzystać z obu? Druga sprawa że tych skilli jest sporo, czy musze korzystać ze wszystkich, czy mogę sb wybrać skille pod mój styl gry, że tak to ujmę zrobić własny build?
-
Co konkretnie jest jeszcze do roboty na end game, poza instami, dungami i expieniem kolejnych jobów?
-
Czy można w jakiś sposób zmniejszyć interfejs? Mam ustawioną rzdziałke 1960x1080 (czy jakoś tak) i interfejs wydaje się być duży, zbyt duży, sam skill bar zajmuje 1/4 ekranu.
Z góry dziękuję za pomoc, jeśli będę miał jeszcze jakieś nurtujące mnie pytania to na pewno napiszę. =)