Siemano, ostatnio na forum był jakiś temat odnośnie tego czy warto grać w WoW-a (i komentarze skutecznie mnie do nie go zachęciły :D), będzie to moje 3 podejście do tej gry i mam nadzieję, że zatrzymam się tym razem na dłużej
Osobiście gram pure PvE, dlatego zdecydowałem się na Human Warriora, oczywiście na początku nie będę zbytnio nikogo znał w grze, dlatego będę ciułał solo (docelowo jednak mam nadzieję na znalezienie jakiejś fajnej gildii do trzaskania raidów)
Na moim koncie Battle.net mam zakupionego Battle chesta, niestety abonament już upłynął i próbuje wbić 20 lv przed kupnem dodatkowego miesiąca.
Teraz po tym przydługim wstępie pora na pytania :
-Czy mając ten 20 lv da się jakoś zarobić tyle golda aby kupić sobie tokena na 30 dni?
-Czy ta gra ma jakiś sens bez kupna najnowszego dodatku, który chwilowo jest dla mnie po prostu za drogi?
-Czy kupując jeden miesiąc byłbym w stanie zarobić na token?
-Czy jedynym sposobem na wbijanie lvl-a i zarabianie na początku jest robienie tych okrutnie nudnych questów do lvla 100+?
-Czy w grze jest rozbudowany system outfitów, mountów, petów i innych rzeczy które można było zdobywać jak w Tibii :)?
-Czy gra posiada jakieś własne legendy i sekrety pokroju legend tibijskich (spike sword na rookgardzie, minotaur mag na rooku itp.)
-Czy grając całkowicie solo miałbym szanse coś ugrać, czegoś się dorobić?
-Po jakim lv zaczyna się czuć frajdę z gry ?
Pozdrawiam