Pytania początkującego

Witam

1.Który server wybrać, gdzie gra więcej ludzi/polaków,Ktoś wie?Niech się wypowie.

2.Widziałem u kuzyna trial i widziałem u niego 20lv na start.Ktoś mi wytłumaczy o co biega?Ja chciałbym dostać na start postać z 1lv ;D No i jak już zacznę grać teraz na trialu to coś się stanie z moim kontem/postacią w stosunku do premiery f2p, bo gdzieś słyszałem, że nic się nie stanie niepożądanego???

3.Niech ktoś wtajemniczony opowie trochę o samej zawartości gry, bo na filmikach to shit jest i tyle.

4.Jak tu wygląda item shop, bo wiem, że tera eu jest pod banderą gameforge.

1.Sam się musisz o tym przekonać.Ja osobiście gram na PVE i populacja jest dosyć duża

2.To jest chwilowy tutorial,kończysz questy i zaczynasz normalnie od 1 lvl.Postać nie zostanie usunięta,możesz spokojnie grać

5.Gra na pewno nie będzie p2w ;)

1.Sam się musisz o tym przekonać.Ja osobiście gram na PVE i populacja jest dosyć duża2.To jest chwilowy tutorial,kończysz questy i zaczynasz normalnie od 1 lvl.Postać nie zostanie usunięta,możesz spokojnie grać5.Gra na pewno nie będzie p2w

zawsze pvp jest lepsze pve śmierdzi :D

gamefroge ma kilka etapów is wiem z roma

1 is nic nie noszacy jakies duperele miksturki na exp stroje

etap drugi

kamyki do +

+6

wieszchowce

mixturki do skili

etap 3

wszystko do wszstkiego pay2winn

etap 4 ( do którego doszedłem

niepłacisz nie pograsz :D

( niechodzi oto że cie zbanują ect tylko wprowadza instacje na której musisz mieć +20 tier 12 +5 run w eq :D )

Ad1 Różnie. Patrz po gildiach.

Ad2 Tak jak wcześniej mówiono: to tylko tutorial. Po jego zakończeniu dostajesz 1lev. Ale dzięki temu tutkowi, raz dwa możesz obczaić która klasa ci najbardziej leży.

Ad3 http://www.mmorpg.org.pl/articles/77

Ad4 Kij wie jaki szop wprowadzą. Ale typowe boosty, upiększacze będą na 100%

Ad1 Różnie. Patrz po gildiach.Ad2 Tak jak wcześniej mówiono: to tylko tutorial. Po jego zakończeniu dostajesz 1lev. Ale dzięki temu tutkowi, raz dwa możesz obczaić która klasa ci najbardziej leży.Ad3 http://www.mmorpg.org.pl/articles/77 Ad4 Kij wie jaki szop wprowadzą. Ale typowe boosty, upiększacze będą na 100%

a grasz terre ?

czy może masz na sell status weteran :D

nie, nie gram ;). Jak wyjdzie na f2p i potwierdzą mi status to pewno zechce ją sprzedać.

nie, nie gram . Jak wyjdzie na f2p i potwierdzą mi status to pewno zechce ją sprzedać.

mniej więcej za ile ?

a co do tematu

to gra sama w sobie polega na expieniu wbiciu max lvl-a

i robieniu instancji

1. Z tego co widziałem na obu serverach jest pełno polaków.

2. Odpowiedź już uzyskałeś.

3. Temat rzeka. Zagrasz, zobaczysz.

4. Item shop wejdzie w lutym. Będzie podobno p2w.

@oczy

Ta gra nazywa się TERA, ffs ! Kaleczysz moje oczy swoimi wypowiedziami, zrób coś z tym.

sądzę że wartość konta veteran nie przekroczy 20-30zł. Więc pewno za tyle sellne.

1. Z tego co widziałem na obu serverach jest pełno polaków.2. Odpowiedź już uzyskałeś.3. Temat rzeka. Zagrasz, zobaczysz.4. Item shop wejdzie w lutym. Będzie podobno p2w.@oczyTa gra nazywa się TERA, ffs ! Kaleczysz moje oczy swoimi wypowiedziami, zrób coś z tym.

to chyba zostaniesz kaleką jak jeszcze nie jesteś , przyzwyczajaj się do tego -_-

co do tematu to ta "terra" lepej jest grać tam gdzie jest mniej polaków albo na serwerach pvp bo można łatwo zabić nobów

1. Polecałbym Ci PVP, z racji że jest jeden to się połapiesz.

2. To jest wprowadzenie, przejdziesz i zaczniesz od 1lvl.

3. Dynamika gry jest znakomita, jeżeli chodzi o rozbudowanie również, dawno nie spotkałem się z tak dobrą grą jednak na moim sprzęcie nie mam co liczyć na przyjemną grę więc zwyczajnie zrezygnowałem, nie widzi mi się grać w pikselach.

4. Gra sama w sobie ma 3 statusy, F2P, Weteran i Gold Pack. Gra sama w sobie kosztuję około 70zł, Gold Pack później jest za około 30zł, jeżeli planujesz zostać na dłużej polecałbym Ci płacić jednak nic nie stoi na przeszkodzie żeby grać w tą grę w stu procentach za darmo, ograniczenia nie są bardzo znaczące jednak irytuje to że nie możemy pisać chociażby na czacie, zresztą całą tabele znajdziesz na głównej stronie gry. Co do samego Item Shopu to raczej nie będzie wpływał na grę, skoro płacimy to spodziewałbym się raczej kosmetycznych dodatków, typu Mounty, Pety, Kostiumy, Skrzydła i tego typu rzeczy.

Czy status F2P będzie miał zniesione ograniczenia typu?:

- brak pisania na czacie

- brak możliwości tworzenia party

- brak zapraszania ludzi na listę przyjaciół

- brak możliwości handlu pomiędzy graczami

bo jak nie to szkoda czasu na tą gre...

Czy status F2P będzie miał zniesione ograniczenia typu?:- brak pisania na czacie- brak możliwości tworzenia party- brak zapraszania ludzi na listę przyjaciół- brak możliwości handlu pomiędzy graczamibo jak nie to szkoda czasu na tą gre...

Nie. Teraz jest tak ponieważ gra nadal jest P2P, a to są ograniczenia konta trialowego. Zarówno tu na stronie, jak i na oficjalnej stronie tery eu masz podaną tabelkę ograniczeń każdego typu kont gdy przejdzie na F2P. Co do IS - wszystkiego można się spodziewać po GF. Endgame jest cały czas rozbudowywany i różni się od tego który był pół roku temu. Co więcej został zapowiedziany dość poważny Update Contentu ( w tym End Game'u m.in. castle siege ) na rok 2013. Tak więc pozostaje czekać. Ja do czasu przejścia na F2P zamierzam wyfarmić jak najwięcej, żebym nie musiał zbytnio z korzystać P2W IS (o ile taki będzie).

IS będzie jednak to nie będą znaczące przedmioty na rozwój gry.

@up ale pewnie przez pierwsze pół roku ;),

a kto będzie w to dłużej grał? no chyba, że ktoś gra tyle w mmo to sorry, ale ja nigdy w zadno tyle nie gralem, zawsze dochodzisz do momentu kiedy to masz wszystko co najlepsze da sie miec, a pvp juz nie sprawia frajdy bo ile mozna... w kazdym badz razie mi to nie bierze pol roku czasu. :D

Gra miała potencjał. Grafika dzięki której wygląd skilli rozpierdziela mózg i jest pieknie. Ale monotonia aż zabija.

Taka historia: 3 dni bije moby, robie powtarzalne questy gdzie po dniu juz nawet zbytnio nie czytam tylko akceptuje i klikam gdzie są moby do zabicia. Zabijam, rozbijam kamienie, zbieram zielsko itp. Myśle sobie: ale sobie pocraftuje. Dobijam 22 lvl. I mam jakies 300 kamyków wiec pora craftować.

I co sie dzieje? Mam 300 kamyków, do których musze dokupić kolejne 300 itemów by wycraftować jakąś sztabkę. Sztabkę do której muszę dokupić znowu 3 elementy w sklepiku by zrobić broń. Broń której mogę używać powyzej 25 poziomu a która ma mniej dmg niż ta którą wydropiłem i już nią walczę.

Kpinaa.

TERA to gra w której poza grafiką nie znajdziecie nic. Ani setek broni, ani elastycznosci posługiwania się nimi, ani wymyslnego craftu. Gdzie zbierasz jakieś kilka gówien a potem musisz kupić 3 razy wiecej gówien by coś z tego wytworzyć. Drogie i nieopłacalne.

W Lineage 2 ponad 10 lat temu był już craft gdzie wszystko mogłeś wydropić tfu, musiałeś wydropić, wyspoilować. I zabawa była przednia.

Nie wiem dlaczego zrobili z potencjalnie dobrego produktu takie gówno ale mi się to nie podoba. Niestety ale ta gra nie ma pomysłu na siebie

Witam

1.Który server wybrać, gdzie gra więcej ludzi/polaków,Ktoś wie?Niech się wypowie.

2.Widziałem u kuzyna trial i widziałem u niego 20lv na start.Ktoś mi wytłumaczy o co biega?Ja chciałbym dostać na start postać z 1lv ;D No i jak już zacznę grać teraz na trialu to coś się stanie z moim kontem/postacią w stosunku do premiery f2p, bo gdzieś słyszałem, że nic się nie stanie niepożądanego???

3.Niech ktoś wtajemniczony opowie trochę o samej zawartości gry, bo na filmikach to shit jest i tyle.

4.Jak tu wygląda item shop, bo wiem, że tera eu jest pod banderą gameforge.