Pytania w wyborze postaci

Na pewno wiele osób ma problem z wyborem profesji. Założyłem ten temat, żebyście Wy już nie musieli.

Nie zaczyna się zdania od "A, więc", dlatego ja zaczne zdanie"Tak, więc" :lol:

Tak więc do rzeczy.

Mam poważny problemi ktoś o wiele bardziej doświadczony, czyli osoba z "High lvl" mogłaby mi doradzić jak wybrać sobie profesje dla woja?? Oczywiście do wyboru mam : Knight'a i Gladiatora. O ile wiem, Gladiator ma spore hity natomiast Knight sporo defa. Nie wiem co jest częściej wybierane, bo do tej pory widziałem 3 Knight'ów i tyle samo Gladiatorów.

Proszę o szybką pomoc, gdyż jutro podejrzewam, że wbije 20 :P

Pozdro all B)

Ten wybór należy do ciebie. Chcesz mocno bic wybierz Gladiatora a chcesz mieć sporo defa to Knighta... Ale proponowałbym ci Gladiatora bo dość szybko i fajnie się nim expi.

Dzięki za rade. Chyba Cię posłucham i wybiorę Gladiatora. :D Podejrzewam, że i tak bym go wybrał :D

================================================================================

Problem rozwiązany. TEMAT CLOSE ;) - Kubox66

Na pewno wiele osób ma problem z wyborem profesji. Założyłem ten temat, żebyście Wy już nie musieli.

Nie zaczyna się zdania od "A, więc", dlatego ja zaczne zdanie"Tak, więc" :lol:

Tak więc do rzeczy.

Mam poważny problemi ktoś o wiele bardziej doświadczony, czyli osoba z "High lvl" mogłaby mi doradzić jak wybrać sobie profesje dla woja?? Oczywiście do wyboru mam : Knight'a i Gladiatora. O ile wiem, Gladiator ma spore hity natomiast Knight sporo defa. Nie wiem co jest częściej wybierane, bo do tej pory widziałem 3 Knight'ów i tyle samo Gladiatorów.

Proszę o szybką pomoc, gdyż jutro podejrzewam, że wbije 20 :P

Pozdro all B)