Pytania zielonego

Witam, chciałbym zacząć grę w L2, co za tym idzie mam kilka pytań.

1. Jak dużo ludzi gra w tą grę?

2. Gdzie powinienem zacząć swoją rozgrywkę? Jest jakiś polski serwer czy coś w tym stylu?

3. Jaka klasa postaci będzie odpowiednia na nowego, byłoby miło, gdyby ta klasa była dość interesująca i silna. :)

4. Jest tu jakaś osoba, która już trochę w L2 grała, ale chciałaby grać od nowa?

Narazie tyle.

1. Na niektórych serwerach można spotkać tysiące ludzi.

2. Wydaje mi się, że powinieneś zagrać na jakimś interesującym privie ze średnim expem. Tam nauczysz się podstaw gry, jednak oczywiście zajmie to trochę czasu.

3. Według mnie dobrą klasą będzie Tyrant. (robi się go z orka fightera, którego następnie zmienia się w monka, a potem w tyranta) Klasa ta posługuję się fistami, jest silna, wytrzymała, dobra do gry solo.

1. Na niektórych serwerach można spotkać tysiące ludzi.2. Wydaje mi się, że powinieneś zagrać na jakimś interesującym privie ze średnim expem. Tam nauczysz się podstaw gry, jednak oczywiście zajmie to trochę czasu.3. Według mnie dobrą klasą będzie Tyrant. (robi się go z orka fightera, którego następnie zmienia się w monka, a potem w tyranta) Klasa ta posługuję się fistami, jest silna, wytrzymała, dobra do gry solo.

Tyrant? Która to rasa?

Co do priva - mógłbyś mi jakiegoś polecić? Kompletnie nie orientuje się który będzie odpowiedni..

Tyrant to ork wojownik, jednak aby się nim stać trzeba dwukrotnie wybierac klase.

klasy_orki.jpg

Tutaj masz drzewko rozwoju orków.

Co do priva to nie gram aktualnie w L2, więc nie orientuje się, ale polecam jakiś z expem w okolicach 20, z dużym online i najlepiej oficjalnymi plikami.

Witam, chciałbym zacząć grę w L2, co za tym idzie mam kilka pytań. 1. Jak dużo ludzi gra w tą grę?2. Gdzie powinienem zacząć swoją rozgrywkę? Jest jakiś polski serwer czy coś w tym stylu?3. Jaka klasa postaci będzie odpowiednia na nowego, byłoby miło, gdyby ta klasa była dość interesująca i silna. 4. Jest tu jakaś osoba, która już trochę w L2 grała, ale chciałaby grać od nowa? Narazie tyle.

1. Zalezy od servera. Zazwyczaj jest to od 500 - 5000, a nawet sa takie na ktorych gralo po 10k. Official ma mniejszy online niz prywatne servery.

2. Wydaje mi sie ze na privach bedzie lepiej (low/mid rate x10+). Polskich serverow jest / bylo kilka. Raty x4/x20 servera to wymysl prywatnych serverow.

3. Wszystko zalezy od kroniki. Dla nowego na starej kronice zawsze dobry byl mag (Spellhowler, spellsinger, sorcer, necromancer). Latwo i szybko sie go expilo.

Wojownik troszke ciezej (Warlord, gladiator, destroyer, tyrant). Wszystkie klasy ktore tu sa ogolnie w temacie wypisane potrzebuja buffera. No chyba ze posiadasz box buffera lub grasz na serverze z npc bufferem. Ale zawsze szybkosc expa bedzie mag>wojownik.

4. Ciezko bedzie Ci znalezc ekipe do gry w Lineage2, nikt na officiala nie chce isc, a privy upadaja jesli sa beznadziejne.

Polecam Ci ta strone http://l2.hopzone.net/ i http://forum.lineage2.com.pl/

Czemu piszecie biedakowi zeby gral na privach ? skoro macie server free to play ????

1) masz servery innovy gdzie :

- masz polski server z calym spolszczony klientem gdzie masz prawie samych polaków i jest to oficialny server gry o nazwie Lilith. Na Lilicie gra okolo 500-1k online w godz szczytu.

- masz tez drugi server innovy Core, ktory jest ogolno europejski czyli normalne pingi tutaj masz online od 1000-1500 graczy w godz szczytu.

Są też servery NCwest gdzie gra od 2,5k-5k graczy ale gra tam znacznie wiecej botow. Na oficialach masz zawsze najnowsza kronike i nigdy ci nie zamkną servera bez podania przyczyny tak jak bylo to na ostatnio jak wielce reklamowanym priv serverze ktory zbil kase na dotach i po miesiacu go zmakneli bez podania przyczyny.

Wiec jesli ktos niegra i niema pojecia to prosze nie wypowiadajcie sie bo robicie gosciowi wode z mozgu.

Co do profesji to ta gra jest zbalansowana do tego stopnia ze kazda profesja ma szanse w pvp z druga raczej tutaj jest kwestia gustu czym wolisz grac DDkiem czy Healem Bufferem czy Tankiem twoj wybor.

Jeśli chodzi o serwer oficjalny i wybór klasy to z pewnością polecam Ci Titana (Tytana) od orków wojowników. Tegi i silny gostek który biega z dwuręcznym mieczem, dwuręcznym młotem lub jednoręcznym młotem + - tarcza.

Gra nim odbywa się stosunkowo prost gdyż używasz kilku umiejętności na krzyż. Masz też "buffy" które rzucasz na siebie wtedy gdy twoje HP jest poniżej 75% lub 30%. Daje strasznego kopa i zmiata wtedy wszystko co się rusza.

Pozdrawiam i powodzenia w rozgrywce.

Co do ludzi to w miastach trochę jest,a klasa to mag.masz buffy i umiesz grać,to 2 ciosy i mobka nie ma ;D

Heh czytam i za głowę się chwytam. Kolego z pierwszego posta, graj tym co zazwyczaj wybierasz w innych grach będzie ci łatwiej się przyzwyczaić

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Polecam ci polski serwer l2 Lilith jak coś to pisz na priv to się zgadamy

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

warn_ico.png
Edytuj post jeżeli chcesz coś dodać ~ NS

Witam, chciałbym zacząć grę w L2, co za tym idzie mam kilka pytań.

1. Jak dużo ludzi gra w tą grę?

2. Gdzie powinienem zacząć swoją rozgrywkę? Jest jakiś polski serwer czy coś w tym stylu?

3. Jaka klasa postaci będzie odpowiednia na nowego, byłoby miło, gdyby ta klasa była dość interesująca i silna. :)

4. Jest tu jakaś osoba, która już trochę w L2 grała, ale chciałaby grać od nowa?

Narazie tyle.