Pytania zielonego

Witajcie.
Mam do was kilka pytań.

W POE gram od około tygodnia i nurtuje mnie kilka zagadnień.
1. Jak wygląda END GAME

2. Jak tutaj jest z Bossami wszystkie są losowo porozrzucane po mapkach czy też po ukończeniu 3 aktu odblokowujemy jakieś dungi?
3. Unikalne przedmioty (skąd je wziąć)
4. Wszedłem sobie dzisiaj na stronie głównej na swój profil i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem coś co nazywa sie "Race season six" Co to jest?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam.

1. Farmisz lepsze itemki, rozwijasz swój build, ulepszasz skill gemy, masz pvp (ale nie jakieś wybitne, może z nowym dodatkiem i Sarn Arena się coś zmieni).

2. Jak skończysz grę na wszystkich poziomach trudności odblokowujesz specjalne pomieszczenie gdzie wkładasz wydropione mapki i na nich dalej farmisz.

3. Farmisz:P z czasem będą Ci dropiły. Możesz zwiększyć sobie magic finda.

4. To są wyścigi i eventy organizowane przez twórców. Jeżeli będziesz brał w nich udział to będą zbierały Ci się punkty. Po przekroczeniu pewnych progów punktowych odblokowujesz różne nagrody.

Dziękuję za odpowiedzi :)

można zamknąć :)

Witajcie.
Mam do was kilka pytań.

W POE gram od około tygodnia i nurtuje mnie kilka zagadnień.
1. Jak wygląda END GAME

2. Jak tutaj jest z Bossami wszystkie są losowo porozrzucane po mapkach czy też po ukończeniu 3 aktu odblokowujemy jakieś dungi?
3. Unikalne przedmioty (skąd je wziąć)
4. Wszedłem sobie dzisiaj na stronie głównej na swój profil i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem coś co nazywa sie "Race season six" Co to jest?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam.