Łatwo
Ponieważ umarła już dawno temu to teraz najwięcej ludzi chyba gran na Retro PVP ale musisz sprawdzić najlepiej po południu gdzie ile osób gra
Jak z pacciem to każda klasa jest dobra. A teraz możesz offline trening robić na 12/h to skile też już to nie są problemem. Zależy co lubisz. Knight to dużo hajsu. Magiem bijesz silniejsze moby. Palkiem to wiadomo wszystko co się rusza. Druidem wspomagasz.
(Shared exp knight+druid, palek +knight) ale często są to 4 osobowe drużyny więc na prawdę wszystko jedno jaką klasę wybierzesz. Zależy co wolisz trenować magic lvl czy club/sword/axe/dist.
Jest sms chyba za 37zł
Botów było niesamowicie dużo jak dość niedawno wróciłem do Tibii. Wpadam na exp a tam 3 boty i to na wielu expowiskach. Miasto yalahar było całe zabotowane na moim serwerze xD. Odechciewa się grać po 2/3 miesiącach.
Ja wbiłem 100 lvl 95/95 skille kupiłem pacca 2 albo 3 razy i na razie nie mam weny by grać. Co prawda jak wróciłem to z kumplem więc nie było tak nudno bo teraz shared exp wprowadzili ja knight on palek wiec ciekawie się expiło z początku ale na dłuższą mete to za mało ludzi i za dużo botów. Chociaż community to ogarnięte bardziej niż we wszystkich grach MOBA co znaczy że zostali praktycznie sami sentymentalni gracze. (Jeśli już kogoś poznasz bo mówię boty boty i boty).
Możliwe że Antica będzie najlepszym wyborem bo tam najstarsi stażem gracze grają to i botów może być mniej ale nie sprawdzałem tego.