Pytania

Witam !

Mam chec pograc sobie w Lineage 2 i mam pare pytan : ]

Wiec:

1. Czy gra jest P2W ?

2. Czy trza byc nol lajfem ? (kiedys obilo mi sie o uszy ze bez nol lajfowania nic nie zrobi sie tam)

3. Czy duza spolecznosc jest na EU serwerze?

4. Ile wazy gra?

5. Jak wyglada tam PvP ? (na taki tryb jestem zawsze nastawiony)

Jesli podobne tematy byly zakladane to Przepraszam z gory :)

Cya, 5 !

1. na serverach US tak (skrole na enchant itd), na EU mniej (głownie boosty exp i customizacja postaci)

2. wystarczy regularnie wbijać na instancje

3. ....

4. US 24GB , EU ponizej 18

5. Glownie walki o spoty oraz clan war+castle siege co 2 tygodnie (o Aden bo reszta to parodia)

1. Nie jest, są dodatkowe wspomagacze typu szybkie levelowanie, jednak IS nie wprowadza zamieszania.

2. Nie trzeba chyba, sam na grę poświęcę maks 2h.

3. Tutaj nie wiem, ale chyba tak.

4. Pobiera dokładnie ok 6.5 GB a gra zajmuje 18GB. (MI w niedzielę cała instalacja ok. 4h).

L2 >> Aion

najlepsze gry F2P na rynku :)

aion w tej chwili pewnie ma wieksza populacje

Jednak zalecam poczekanie na polski serwer l2 . Na Core nie ma co zaczynac jak ruszy polski serwer Core zniknie smiercia naturalna bo gra tam wiekszosc PL polakow

Nie jest tak źle, dzisiaj na niskim levelu sporo było graczy. To zależy czy wolisz gird czy Quest. Jak Quest to Aion tylko instalka 20 gb i na eu. masz ograniczenia. Zablokowany czat, nie możesz kupować itemków, wszystko jest dostępne po zakupie gold pack'a. Którego i tak kupujesz ok. 40 levela. Wiec na początku jest trudno. Ja wolę gird dlatego wolę L2 :).

No dla mnie L2 jest bardziej klimatowy ,to znaczy to jest kwestia gustu.Lineage ma bardziej gotycki ,old schoolowy klimat ,więcej klas i bardziej hardcorowe pvp według mojej opini.Jednak dla kogoś może być troche nudny bo opiera się na grindzie ,plus dzienne questy nawet na instancje nie chodzisz .Po 90lvl chyba jakieś są,to wprowadzili na GoD ,mało grałem na tej kronice to nie wiem jak to dokładnie wygląda na high levelu ;].Natomiast Aion ma bardziej mangowy ."wykręcony" klimat .expienie opiera się na questach w tym sporo grupowych questów(to wymusza ,że tak powiem integracje między graczami).Instancje są już od 20 lvlu.Także na pierwszy rzut oka Aion wydaje sie troche sympatyczniejszy,może być ciekawszy dla młodszych graczy.

Witam !

Mam chec pograc sobie w Lineage 2 i mam pare pytan : ]

Wiec:

1. Czy gra jest P2W ?

2. Czy trza byc nol lajfem ? (kiedys obilo mi sie o uszy ze bez nol lajfowania nic nie zrobi sie tam)

3. Czy duza spolecznosc jest na EU serwerze?

4. Ile wazy gra?

5. Jak wyglada tam PvP ? (na taki tryb jestem zawsze nastawiony)

Jesli podobne tematy byly zakladane to Przepraszam z gory :)

Cya, 5 !