Pytania!

Witam, zamiast zakładać kilka tematów, założę jeden w którym spytam Was o kilka rzeczy bo osobiście ostatnio mam tyle na głowie że nie wiem co się dzieje na rynku mmorpg.

1) Jaka jest teraz najbardziej popularna gra f2p? (tylko nie dota,lol,cs) - chodzi o mmorpg.

2) Co to jest to całe skyforge - jak się trzyma i czy w ogóle jest sens w to zaczynać?

3) Czy powstała jakaś super gra o której nie wiem? znaczy ostatnio miało być dużo premier a ja oczywiście "przysnąłem" - nie orientuje się co wyszło na co czekali wszyscy.

4) Jak wygląda sprawa z firefallem, pamiętam że jak dobijałem ostatniego frame na 40 to było 16 tysięcy osób zalogowanych przez steama a teraz? nie ma firefall nawet w top 100.

5)Czy cena Kharazima (Heroes of the storm) spadła z 15k ?

W sumie to tyle - jak mi się coś przypomni to oczywiście dodam, za pomoc oczywiście przysłowiowy kciuk. Dzięki!

1)Strzelałbym, że Tera US, na każdej liście F2P MMO jest co najmniej w top3, a z reguły zajmuje pierwsze miejsce

2)Skyforge, to gra która udaje non-target, ale każdy skill i atak wymaga tego, żeby mieć coś w targecie. Moim zdaniem gra jest wybitnie przeciętna, ale jak każde F2P MMO ma fanbojów, którzy będą ją fanatycznie bronić.

3)Nie

4)Tutaj nie wiem, jak wrócili do oryginalnego systemu levelowania w becie, to straciłem zainteresowanie.

5)Cena spada po 2 tygodniach od wyjścia, możesz sobie sam odpowiedzieć na pytanie bo ja nie mam pojęcia :P

Witam, zamiast zakładać kilka tematów, założę jeden w którym spytam Was o kilka rzeczy bo osobiście ostatnio mam tyle na głowie że nie wiem co się dzieje na rynku mmorpg.1) Jaka jest teraz najbardziej popularna gra f2p? (tylko nie dota,lol,cs) - chodzi o mmorpg.2) Co to jest to całe skyforge - jak się trzyma i czy w ogóle jest sens w to zaczynać?3) Czy powstała jakaś super gra o której nie wiem? znaczy ostatnio miało być dużo premier a ja oczywiście "przysnąłem" - nie orientuje się co wyszło na co czekali wszyscy.4) Jak wygląda sprawa z firefallem, pamiętam że jak dobijałem ostatniego frame na 40 to było 16 tysięcy osób zalogowanych przez steama a teraz? nie ma firefall nawet w top 100.5)Czy cena Kharazima (Heroes of the storm) spadła z 15k ?W sumie to tyle - jak mi się coś przypomni to oczywiście dodam, za pomoc oczywiście przysłowiowy kciuk. Dzięki!

1.To chyba Tera na US.

3.Z tego co wiem to nie(jeśli chodzi o MMO). Jeśli chodzi o Single Player to owszem.

4.Na Steam już mało osób gra. Bez steama też grają,ale tylko by robić raidy,levelować,farmić itd. Niedługo podobno ma wejść

1.4,ale za długo się naczekamy.

5.Tak jak powiedział Yamiji. Ceny spadają po określonym czasie

Witam, zamiast zakładać kilka tematów, założę jeden w którym spytam Was o kilka rzeczy bo osobiście ostatnio mam tyle na głowie że nie wiem co się dzieje na rynku mmorpg.

1) Jaka jest teraz najbardziej popularna gra f2p? (tylko nie dota,lol,cs) - chodzi o mmorpg.

2) Co to jest to całe skyforge - jak się trzyma i czy w ogóle jest sens w to zaczynać?

3) Czy powstała jakaś super gra o której nie wiem? znaczy ostatnio miało być dużo premier a ja oczywiście "przysnąłem" - nie orientuje się co wyszło na co czekali wszyscy.

4) Jak wygląda sprawa z firefallem, pamiętam że jak dobijałem ostatniego frame na 40 to było 16 tysięcy osób zalogowanych przez steama a teraz? nie ma firefall nawet w top 100.

5)Czy cena Kharazima (Heroes of the storm) spadła z 15k ?

W sumie to tyle - jak mi się coś przypomni to oczywiście dodam, za pomoc oczywiście przysłowiowy kciuk. Dzięki!