Pytania

Hejka, szukam dla siebie jakiegoś mmo i zastanawiam się na eso. Mam parę pytań :

1. Jak jest z eq, czy żeby mieć jakieś dobre/najlepsze trzeba się postarać i jakoś na to zapracować czy wystarczy zakupić i tyle ?

2. Czy jest dużo skinów do broni i armorów i można sobie fajnie zrobić postać pod siebie ?

3. Mass pvp, jest ? wato to grać i czy są jakieś za to nagrody itp.

4. Populacja

5. End game, jakieś rajdy, dungeony, które warto robić a nie tylko po to żeby zrobić dla picu.

6. Lvlowanie, fajne ? dług się lvluje ?

7. Jest jakaś klasa postaci jako healer ? jest grana i przydatna, można łatwo nią lvlować ?

8. Co generalnie robi się w end game

9. Czy są jakieś porządne polskie gildie grające na poziomie i aktywnie ?

10. Są jakieś reczy do grindowania ? (oby :P )

11. Czy jest jakiś trial żeby spróbować bez płacenia ?

Z góry dzię za odp.

Hej w ESO w zasadzie nie ma czegoś takiego jak najlepsze eq, ponieważ pod każdy build robi się inne sety lub zdobywa ja na PvP najlepsze jest tylko ulepszone na złoto co nie jest super trudne jeśli ma się sporo golda, ale postarać się trzeba to fakt. Cóż w ESO masz w tej chwili około 20 motifów crafterskich co daje Ci setki możliwości stworzenia oryginalnego wyglądu, bo każdą część możesz z innego motifi zrobić. Mass PvP jest bardzo duże masz Cyrodiil gdzie walczą 3 alliance są oblężenia stale i wielkie bitwy, bo poulacje są spore do tego masz kilka kampanii do wyboru każda odrobinę się różni zasadami. Populacja ESO stale rośnie jest naprawdę z kim zagrać i są to sojżali zazwyczaj ludzie. End game jest coraz bogatszy dungeony na 4 osoby na każdej mapie i jest tego trochę, triale dla 12 osób oraz PvP jest gdzie się zabawić. Masz 50 poziomów zwykłych i 16 veteran ranków plus system Champions Pointów szybkość levelowania zależy od Ciebie, bo można wbijać poziomy grindując, walcząc na PvP albo questując. Każda klasa może healować, ale bezkonkurencyjny jest Templar, który ma całe drzewko skilli pod heal. Każdy alliance ma duże polskie gildie ogarnięte ja gram w Lost Heaven największej gildii w Ebonhearth Pact:). Grindowania jest w opór wszędzie można pogrindować mobki. Triale pojawiają się co jakiś czas, a tak to nie ma za bardzo jak ztestować. Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie Twoje wątpliwości. Pozdrawiam. ;)

Hejka, szukam dla siebie jakiegoś mmo i zastanawiam się na eso. Mam parę pytań :

1. Jak jest z eq, czy żeby mieć jakieś dobre/najlepsze trzeba się postarać i jakoś na to zapracować czy wystarczy zakupić i tyle ?

2. Czy jest dużo skinów do broni i armorów i można sobie fajnie zrobić postać pod siebie ?

3. Mass pvp, jest ? wato to grać i czy są jakieś za to nagrody itp.

4. Populacja

5. End game, jakieś rajdy, dungeony, które warto robić a nie tylko po to żeby zrobić dla picu.

6. Lvlowanie, fajne ? dług się lvluje ?

7. Jest jakaś klasa postaci jako healer ? jest grana i przydatna, można łatwo nią lvlować ?

8. Co generalnie robi się w end game

9. Czy są jakieś porządne polskie gildie grające na poziomie i aktywnie ?

10. Są jakieś reczy do grindowania ? (oby :P )

11. Czy jest jakiś trial żeby spróbować bez płacenia ?

Z góry dzię za odp.