Witam was
Moze to nie do końca forum do tego przeznaczone, jednak mam taki mały problem zakup prezerwatyw... Nie wiem czemu ale jakoś głupio mi w tym wieku zajść do sklepu i je kupić...Jakieś pomysły jak to zrobić ? Sorry za głupie pytanie..
Witam was
Moze to nie do końca forum do tego przeznaczone, jednak mam taki mały problem zakup prezerwatyw... Nie wiem czemu ale jakoś głupio mi w tym wieku zajść do sklepu i je kupić...Jakieś pomysły jak to zrobić ? Sorry za głupie pytanie..
Hmm, idziesz do sklepu i mówisz: "Ykhm, paczkę prezerwatyw poproszę", pani po tym zazwyczaj Ci ją wyda , a ty musisz zapłacić. W sumie to tak działa kupowanie.
Idziesz do dużego marketu i kładziesz paczkę na ladę. Raczej nikt nie będzie z Tobą rozmawiać na ten temat przy kasie:P Albo idź do kas samoobsługowych i problem z głowy.
Ps. Poza tym nie ma się czego wstydzić. To normalna rzecz mieć łeb na karku i myśleć o zabezpieczeniu. Pozdro
Spokojnie ręki nie zapłodnisz
A tak na serio. To nie jest nic wstydliwego. Idziesz do sklepu i prosisz o paczkę prezerwatyw, jeżeli kasjerka się zaśmieje czy coś to znaczy że z nią jest coś nie tak.
Jak jest to dla Ciebie aż tak wstydliwa sprawa to kup sobie gumki w automacie. W większych miastach są takowe dostępne w centrum i na stacjach benzynowych.
Każdy przez to przechodził. Ja swoje pierwsze kupowałem w aptece i gdy o nie prosiłem, to chyba spaliłem się ze wstydu . Idź i po prostu kup, tak naprawdę to nic wielkiego. Nikt Cię oceniać nie będzie, żaden komentarz nie poleci. Ten strach/wstyd zniknie gdy już kupisz i następne razy będą łatwiejsze. Jak ze wszystkim w sumie w życiu.
Good luck i przede wszystkich, have fun :>!
tak szybko dorastają T-T
Idziesz do TESCO, koło kasy masz durexy za 6.99 4 sztuki na 4 razy. Bierzesz do koszyka. Idziesz po bułki. Kupujesz 4 kajzerki i 2 z serem ale wkladasz do torebki tak zeby wygladaly jak kajzerki wtedy ona Ci policzy za 6 kajzerek i jestes 2 zł do przodu. Kupujesz tez kubusia play bo jak bedziesz je jadl to wypada popić. I dziesz z tym do kasy. Wtem twój wzrok zwrócą batony, ktore sa przy kasie. Wez sobie jednego bo dobre. Kladziesz wszystko ona Ci wklada kondomy i inne do torebki i jestes zadowolony plus 2 zł do przodu.
Dzieki za komentarze
Właśnie tego się obawiam.. ten wzrok kasjerki/klientów...
Spoko. Poradnia DGE Wujcin company ZOO poleca sie na przyszłosc
tylko kup durexy a nie jakieś gówno
bo potem dziecko na 17 urodziny
W aptece lepiej kup.
Sory, ale jak ktoś się boi iśc gumki kupić, to na pewno seksu nie powinen uprawiać...
Tylko w aptece. Idziesz, prosisz, i weź się patrz nie wiem na jakieś lekarstwa obok lub w telefon.
Czemu kupowanie prezerwatyw sprawia niektórym tyle problemu ? Przecież to rzecz normalna. Bez nie będziesz "pracował", bo narobisz setkę dzieci, a sex uprawia chyba każdy, nie ? Osobiście nie rozumie problemu.
Zachowuj się jak mężczyzna ! Miej trochę odwagi, chłopie !
A jak laska w sklepie jest niezła, to możesz np, zapytać, czy możemy przetestować je na zapleczu
nie wierze hahahahhahahahah i racje ma kolega wyżej, jeżeli boisz się samego zakupu kondomów to pozostań przy ręcznym synku
tylko kup durexy a nie jakieś gównobo potem dziecko na 17 urodziny
Jeszcze tego by mi do szczęścia brakowało
nie wierze hahahahhahahahah
Cichaj leszczu ! PS:Zaraz wbije na steam
Czemu kupowanie prezerwatyw sprawia niektórym tyle problemu ? Przecież to rzecz normalna. Bez nie będziesz "pracował", bo narobisz setkę dzieci, a sex uprawia chyba każdy, nie ? Osobiście nie rozumie problemu.Zachowuj się jak mężczyzna ! Miej trochę odwagi, chłopie !A jak laska w sklepie jest niezła, to możesz np, zapytać, czy możemy przetestować je na zapleczu
haha you made my day sir !
Sory, ale jak ktoś się boi iśc gumki kupić, to na pewno seksu nie powinen uprawiać...
Nie rozumiem gdzie leży twój problem ? Zadałem pytanie , dostałem odpowiedzi wiec po co te głupie komentarze ?
Gorący temat, nie ma co!
Poproś kolege żeby kupił ci na allegro. I spokojnie nic się nie bój bo to właśnie hurtownie (sprzedawcy z allegro) dostarczają je do aptek. A kolega zawsze może powiedzieć że to coś do kompa czy coś innego dla kolegi i przede wszystkim jest taniej
Poproś kolege żeby kupił ci na allegro. I spokojnie nic się nie bój bo to właśnie hurtownie (sprzedawcy z allegro) dostarczają je do aptek. A kolega zawsze może powiedzieć że to coś do kompa czy coś innego dla kolegi i przede wszystkim jest taniej
Haha o tym nie pomyślałem. No tak czy siak wybiorę się jednak do apteki. Trzeba się przełamać xD
Chłopcze, problem w tym, że wydaje Ci się, że jesteś na tyle dorosły żeby seks uprawiać, a srasz w gacie jak dziecko kiedy trzeba gumki kupić, zastanów się jeszcze raz nad swoją dojrzałością